Connect with us

technokrata

A legújabb Sony Ericsson Walkman mobil – 5 GB memóriával!

Kütyük

A legújabb Sony Ericsson Walkman mobil – 5 GB memóriával!

A legújabb mobiltelefonos trendek az esetek többségében Japánból szoktak világhódító útjukra indulni, most viszont találtunk egy kivételt.


A Sony Ericsson Európában, így többek közt hazánkban is már jó ideje jelen van a piacon az elsősorban zenelejátszásra kihegyezett Walkman mobil termékcsaláddal, Japánban viszont csak most mutatkozott be az első Walkman modell.

A Sony Ericsson W42 S típusjelzésű készülék belső memóriája 1 GB, azaz egy GB kapacitású, ráadásul a szokásos bővítőslot ezúttal sem hiányzik: Memory Stick Pro DUO memóriákártyák révén a telefon teljes memóriakapacitása elérheti az 5 GB-ot! A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor és a fejlett energiagazdálkodás révén az új Walkman telefonnal több mint 30 órán keresztül hallgathatunk digitális muzsikákat.

A szétcsúsztatható kialakítású újdonság kamerája sajnos nem áll a helyzet magaslatán, hiszen mindössze 1,3 megapixeles felbontású, a videóhívásokhoz használatos kiegészítő kamera pedig 640×480 pixelt tudhat magáénak.

A 2,2 colos képátlóval rendelkező TFT display 262 ezer színárnyalatú és QVGA (320×240 pixel) felbontású. Említést érdemel továbbá a sztereó FM rádió, a kiváló minőségű gyári headset, valamint a Bluetooth támogatás.

A 106x49x24 milliméter méretű Sony Ericsson W42 S fekete, fehér és pink színváltozatokban lesz kapható, előreláthatólag június végétől. A várható előfizetéses ár átszámítva mintegy 37 ezer forint lesz, ami igen csak kedvezőnek mondható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom