Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szimmetrikus, nagysebességű internetszolgáltatás az Acteltől

Kütyük

Szimmetrikus, nagysebességű internetszolgáltatás az Acteltől

Az Actel Kft. szimmetrikus DSL szolgáltatást kínál – 1 Mbit/sec. sebességtől egészen 4 Mbit/sec. sebességig.

Sok intézménynek és vállalkozásnak valójában nem ADSL kapcsolatra van szüksége, hanem szimmetrikus internet elérésre. Az Actel által kínált SHDSL Business csomagok előnye, hogy a hagyományos ADSL szolgáltatással szemben, a feltöltési irányban is a letöltés komfortját kínálják. Ideális megoldás olyan üzleti felhasználók számára, amelyek gyakran küldenek nagyobb állományokat, vagy saját web- illetve e-mail szervert üzemeltetnek.

Az Actel Kft. már induláskor azt a célt fogalmazta meg, hogy szolgáltatási portfoliójában csak a legújabb, ügyfeleinek a legmagasabb minőséget és kényelmet biztosító termékeket kínálja. Ezen szolgáltatások kialakításához már eleve új generációs (NGN) IP alapú szélessávú platformot vásárolt, amely független más szolgáltatók hálózatától. Ezen a rendszeren alapul az SHDSL szimmetrikus internet szolgáltatás is, mely minőségi paramétereiben megegyezik a hagyományos bérelt internet eléréssel.

A szimmetrikus internet elérésre fordított összeg jelentősen csökkenthető az SHDSL technológia révén, hiszen az Actel már havi 34.900 Ft-tól kínál szimmetrikus internetcsomagot, ami a béreltvonali költségeknek töredéke.

2006. május 15. és június 30. között az Actel SHDSL Business csomagok kedvezményesen, belépési díj nélkül rendelhetők meg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés