Connect with us

technokrata

Élőfotók a Sony Ericsson W850i-ről

Kütyük

Élőfotók a Sony Ericsson W850i-ről

Íme néhány élőfotó a Sony Ericsson néhány napja bejelentett legújabb zenetelefonjáról, a W850i-ről.

A fekete, valamint fehér színváltozatokban kapható, szétcsúsztatható kialakítású újdonság alaphelyzetben 98 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 21 milliméter vastag, tömege pedig egész pontosan 116 gramm.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Sony Ericsson W850i 3G (UMTS) támogatást élvez, így egyrészt gyors letöltésekre képes, másrészt pedig akár videótelefonálni is lehet vele. Ez utóbbiban van segítségünkre az előlapi kiegészítő kamera, de ennél talán sokkalta fontosabb a hátul helyet kapott fő fényképezőgép, mely elsősorban 2 megapixeles felbontásáról, LED-alapú vakujáról, videófelvevő üzemmódjáról, valamint négyszeres átfogású digitális zoomjáról ismerszik meg.

A 2 colos képátlóval rendelkező TFT kijelző legfontosabb specifikációi közé tartozik a 240×320 pixeles felbontás, valamint a 18 bites színmélység (262 ezer színárnyalat). A belső memória 64 MB-os kapacitású, és Memory Stick PRO Duo memóriakártyák révén egyszerűen bővíthető. A gyári csomagban egyébként egy 1 GB-os kártya található.

A teljes körű SMS, MMS és e-mail kompatibilitással felvértezett W850i továbbfejlesztett, Walkman 2.0 zenelejátszó alkalmazást tudhat magáénak. Ugyancsak újdonság a TrackID szolgáltatás, melynek lényege, hogy a telefonnal felvehetünk például néhány másodpercnyi rádióadást, majd pedig ezt a zenei részletet beküldhetjük a Gracenote zenei adatbázisba, ami aztán visszaküldi a zeneszám részletes adatait a telefonra.

Említést érdemel továbbá az USB 2.0 Mass Storage funkció, a Bluetooth 2.0 (A2DP) támogatás, az RDS funkciós sztereó FM rádió, valamint, hogy a telefon gombjai képesek a hallgatott zene ritmusára villogni.

A Sony Ericsson W850i várhatóan valamikor a harmadik negyedévben jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák