Connect with us

technokrata

Dübörög a Nokia mobil zene

Kütyük

Dübörög a Nokia mobil zene

A Nokia két mobilzenei kezdeményezéssel is előrukkolt a tavaszi-nyári időszakra.


Az első lényege, hogy legújabb zenetelefonját, a Nokia 3250-et egy új hosszú távú tesztprogram keretében népszerűsíti. A csavaros zenemobilokat olyan hazai sztárok használják, akik valamilyen módon köthetők a zene, illetve a mobilitás koncepciójához. Így ismerkedhet meg közelebbről a Nokia 3250-adta határtalan élménnyel többek között DJ Sterbinszky, Bebe (Back II Black), Bruckmann Balázs, illetve Babicsek Bernát is.

A másik kezdeményezés egy nagy szabású zenei és multimédiás fesztivál, a Nokia Trends. A Nokia Trends Latin-Amerikából indult és most végigjárja egész Európát, hogy összehozza a zenekedvelő fiatalokat a mobilitás és zene jegyében. A hazai Nokia Trends-en, június 10-én, a budapesti Műcsarnok falait dübörögteti majd a különböző zenei stílusokat képviselő fellépők előadása és a zenerajongók üdvrivalgása. A Nokia Trends színpadára, illetve a keverőpult mögé áll majd többek között Tiga, Timo Maas, az Anima Sound System és Karányi.

A Nokia 3250 tesztprogram koordinációs feladatait és kommunikációját a Weber Shandwick intézi. A Nokia Trends PR feladatainak ellátásában a Weber Shandwick együttműködik a zenei PR-re specializálódott LIGHT MEDIA-val. A Nokia és a Weber Shandwick már csaknem 6 éve működik együtt, melynek keretében a Weber Shandwick koordinálja a Nokia hazai PR tevékenységét.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp