Connect with us

technokrata

BenQ-Siemens EF71: itt a legújabb zenemobil

Kütyük

BenQ-Siemens EF71: itt a legújabb zenemobil

A BenQ Mobile egy elsősorban zenelejátszásra kihegyezett új kagylómobillal rukkolt elő.


A BenQ-Siemens EF71 típusjelzésű újdonság a vállalat Q-fi termékcsaládjának tagja: a Q-fi modellek leginkább rendkívül egyszerűen kezelhető zenefunkcióikról (MP3, AAC, WMA) ismerszenek meg.

A kereken 100 gramm tömegű készülék csukott helyzetben 90 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 18,5 milliméter vastag. A 750 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári adatok szerint maximum 3 órás beszélgetési időt, illetve mintegy 225 órás készenléti időt tesz lehetővé.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) BenQ-Siemens EF71 sajnos sem az EDGE, sem pedig a 3G adatátviteli technológiát nem támogatja, így e tekintetben egyedül a GPRS Class 10-re szorítkozhatunk.

A 2,2 colos képátlóval rendelkező TFT folyadékkristályos kijelző 176×220 pixelt, valamint több mint 262 ezer színárnyalatot tudhat magáénak, az OLED technológiájú külső display pedig 128×64 képpontos és monokróm (fehér háttérvilágítású).

A beépített digitális fényképezőgép modul legfontosabb jellemzői közé tartozik a 2 megapixeles felbontás, a videófelvevő funkció, valamint az éjszakai üzemmód. A belső memória 24 MB kapacitású, ezenkívül természetesen a Bluetooth kontroller sem hiányzik a készülékből.

A kereskedelmi forgalomban előreláthatólag valamikor 2006 szeptemberében debütáló BenQ-Siemens EF71 dobozában többek közt egy sztereó headsetet, valamint egy microSD (TransFlash) memóriakártyát is találunk majd.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák