Connect with us

Sony Ericsson Z550i: stílusos clamshell telefon

Kütyük

Sony Ericsson Z550i: stílusos clamshell telefon

A Sony Ericsson a most leleplezett Z550i mobiltelefont a középkategóriás clamshell készülékek piacán kívánja hadrendbe állítani.


A stílusos megjelenésű, belső antennás újdonság alaphelyzetben 87,5 milliméter hosszú, 45,4 milliméter széles és 20,5 milliméter vastag. A 92,5 gramm tömegű telefonban egy háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modul lakozik – EDGE és 3G hiánybában ezúttal sajnos meg kell elégednünk a GPRS adatátviteli technológiával.

A TFT technológiájú, 1,9 colos képátlójú belső folyadékkristályos kijelző 262.144 színárnyalatot képes a szemünk elé tárni, felbontása pedig 176×220 pixel. A hosszúkás kialakítású kiegészítő LCD már csak STN technológiája, ráadásul nem is színes, hanem monokróm. A négyszeres digitális zoomos kamera segítségével maximum 1,3 megapixeles fotókat készíthetünk, ezenkívül pedig videózhatunk is.

Multimédiás fronton említést érdemel továbbá az RDS-vevős sztereó FM rádió és a fejlett zenelejátszó alkalmazás. A Bluetooth kompatibilis Sony Ericsson Z550i teljes értékű HTML böngészővel és push e-mail támogatással is büszkélkedhet. A belső memória 20 MB-os és akár 1 GB-ig bővíthető.

Az USB 2.0 támogatású, 40 szólamú polifonikus csengőhangokkal ellátott készülék előreláthatólag a harmadik negyedévtől kezdve lesz kapható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom