Connect with us

technokrata

Újabb villámgyors 3,5G mobil a Samsungtól

Kütyük

Újabb villámgyors 3,5G mobil a Samsungtól

A Samsung egy újabb HSDPA kompatibilis mobiltelefonnal rukkolt elő.


A dél-koreai piacra készült Samsung SCH-W200 az első olyan készülék, mely egy DBDM (Dual Band Dual Mode) chipnek köszönhetően a 2G, 3G és 3,5G mobil szabványokat egyaránt támogatja. A szétcsúsztatható kialakítású újdonság segítségével HSDPA hálózatokban akár 1,8 Mbps-os letöltési sebesség is elérhető, ami sok mai vezetékes ADSL kapcsolatot is képes maga mögé utasítani.

A CDMA 2000 1X EVDO rendszerű készülék csukott helyzetben 99x48x22,8 milliméteres méretekkel rendelkezik, tömege pedig egész pontosan 115 gramm. A 2,12 colos képátlójú folyadékkristályos kijelző 240×320 pixeles felbontása kellően részletgazdag képmegjelenítést tesz lehetővé, a 262 ezer színárnyalat pedig élethű színátmeneteket eredményez.

A többek közt videótelefonálásra is alkalmas Samsung SCH-W200 fő kamerájával maximum 2 megapixeles felbontásban fotózhatunk és az elkészült felvételek a belső memórián kívül akár microSD (TransFlash) memóriakártyákon is eltárolhatóak.

Említést érdemel továbbá az S-DMB technológia, a TV-kimenet, az USB interfész, valamint a zenelejátszó alkalmazás (MP3, AAC, AAC+).Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák