Connect with us

technokrata

Mio C810: GPS navigáció és mobil TV egy készülékben

Kütyük

Mio C810: GPS navigáció és mobil TV egy készülékben

A Mio Technology várhatóan még ebben a hónapban be fogja vezetni a piacra első T-DMB kompatibilis, integrált GPS modulos készülékét.


A nagyméretű sztereó hangszórókkal felvértezett, Mio C810 típusjelzésű újdonság elsősorban azoknak készült, akik egyetlen készülék segítségével szeretnének navigálni, televíziót nézni, zenét hallgatni, illetve digitális fényképeket nézegetni.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 4,3 colos képátlójú, wQVGA felbontású wide-screen kijelző gondoskodik, a TV műsorok kiváló minőségben történő vételét pedig egy T-DMB vevő garantálja. A GPS modul a legfejlettebb SiRF Star III chipsetre épül.

A számítási feladatok elvégzése egy 520 MHz-es működési frekvenciájú Intel XScale PXA272-es mikroprocesszorra van rábízva. A belső memória áll egyrészt 64 MB SDRAM-ból, másrészt pedig 32 MB ROM-ból, no és persze az SDIO slotos bővítési lehetőségről sem feledkeztek meg a fejlesztők.

A Mio C810-ben egy nem kevesebb mint 2.000 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor teljesít szolgálatot, mely egyetlen feltöltéssel akár 4 órás folyamatos TV-nézést is képes lehetővé tenni.

Az USB 1.1 interfészes, rendkívül egyszerű felhasználói kezelőfelületű Mio újdonság hazai debütálásával kapcsolatban egyelőre nincsenek információink.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák