Connect with us

technokrata

5 új Sony Ericsson mobil jön ki holnap!

Kütyük

5 új Sony Ericsson mobil jön ki holnap!

A Sony Ericsson számára kiemelt fontossággal bír a holnapi nap: csütörtökön várhatóan egyszerre öt vadonatúj mobilt fog bejelenteni a japán-svéd gyártó.

Az újdonságok közül egyértelműen a 3G-képes W850i tart számot a legnagyobb érdeklődésre. Ennek a telefonnak a 2 colos képátlójú TFT kijelzője a várakozások szerint 240×320 képpontot, illetve 262 ezer színárnyalatot tudhat magáénak, hátfalba szerelt CMOS-alapú digitális fényképezőgép modulja pedig vélhetően 2 megapixeles felbontású. A készülék a feltételezések szerint sztereó hangrendszerű és támogatja a sztereó Bluetooth headseteket, ezenkívül pedig említést érdemel még a továbbfejlesztett Walkman kezelőfelület és a gyárilag mellékelt, feltehetően 1 GB-os kapacitású memóriakártya.

A Sony Ericsson Z550i nem más, mint a korábban kémfotókon már látott, SE123 típusjelű készülék végleges változata. Ebben a Z530i-re épülő modellben egy 1,3 megapixeles felbontású kamera teljesít szolgálatot.

Ugyancsak holnap esedékes a Sony Ericsson Z750i hivatalos bemutatkozása, ami nem más, mint egy a harmadik generációs hálózatokban is használható, divatos megjelenésű clamshell készülék. 3G ide, vagy oda, a telefonba kettő helyett csak egy kamera került, ez a 2 megapixeles fényképezőgép azonban forgatható optikát kapott. A Bluetooth-képes Z750i TFT kijelzője QVGA felbontású és 262 ezer színű.

A Sony Ericsson W710i egy sztereó Bluetooth headset támogatású új Walkman kagylótelefon, melynek dobozában várhatóan egy 512 MB kapacitású memóriakártyát találunk majd. A W710i kamerája előreláthatólag 2 megapixeles felbontással rendelkezik.

Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel a Sony Ericsson M608i, mely a közelmúltban debütált M600i 3G-t nélkülöző újabb változata lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök