Connect with us

Vörös Motorola telefonokkal az AIDS ellen

Kütyük

Vörös Motorola telefonokkal az AIDS ellen

A Motorola egyik legújabb exkluzív mobiltelefonjának megvásárlásával elősegíthetjük az AIDS visszaszorítását.


A Motorola bejelentette, hogy a vörös színárnyalatú, Motorola SLVR L7 típusjelzésű készülékek árából egyenként 10 fontot (3.900 forint) juttat el a Global Fundhoz, ily módon támogatva az afrikai AIDS betegeket.

A Motorola a (RED) exkluzív telekommunikációs partnere. A (RED)-et a U2 énekese, Bono és Bobby Shriver, a DATA elnöke hozta létre a célból, hogy felhívják a figyelmet a napjainkban egyre komolyabb problémát jelentő AIDS terjedésére, és egyúttal pénzt gyűjtsenek az AIDS visszaszorítására. A Global Fund minden egyes eladott (RED) termék után bizonyos százaléknyi adományhoz jut hozzá.

Az említett készülék 113 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és 11,5 milliméter vastag – a 85 gramm tömegű készülék mindössze 57 köbcentiméteres térfogattal rendelkezik. A hagyományos formavilágú telefonba egy 1,9 colos képátlójú, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző került, mely egyrészt 176×220 pixeles felbontással, másrészt pedig 18 bites színmélységgel, vagyis 262 ezer színárnyalattal bír.

A négyszeres digitális zoommal megáldott beépített digitális fényképezőgép sajnos a Motorola V3-hoz hasonlóan mindössze 0,3 megapixeles felbontással rendelkezik, így segítségével maximum 640×480 pixeles felbontású fotókat lehet készíteni. A Motorola SLVR L7 számára sem az MP3 zenék, sem pedig az MPEG4 videók lejátszása nem okoz gondot. Igaz, hogy a beépített memória csak 6 MB méretű, de parányi microSD (TransFlash) memóriakártyák révén akár 256 MB extra memória is bezsúfolható a mobilba.

A további fontosabb specifikációk közül említést érdemel többek közt a GPRS adatátviteli technológia, a Bluetooth kontroller, a Push To Talk támogatás, a WAP 2.0 böngésző, a Java MIDP 2.0 kompatibilitás, valamint az IM (Instant Messaging, azonnali üzenetküldés) alkalmazás.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom