Connect with us

technokrata

Megújult az Expressz.hu apróhirdetési portál

Kütyük

Megújult az Expressz.hu apróhirdetési portál

Az Expressz Magyarország Zrt. megújította internetes apróhirdetési oldalát, az Expressz.hu-t, Magyarország legnagyobb apróhirdetési portálját.

Az Expressz.hu megújult oldala a felhasználói igényeknek megfelelően gyors keresési lehetőséget és jól strukturált tartalmat kínál, hogy a vevő és az eladó a lehető leggyorsabban és a legrövidebb úton egymásra találjon. A vállalati hirdetőknek – legyen az autókereskedő, ingatlanügynök, fejvadász, vagy mobiltelefon-kereskedő – hatékony, professzionális apróhirdetési lehetőséget és saját aldomainnel elérhető, kizárólag a cég hirdetéseit tartalmazó Partneroldalt kínál.

„A világon és hazánkban is egyre népszerűbb az online vásárlás és apróhirdetés. A magyar egyéni és vállalati felhasználók is egyre gyakrabban használják a nemzetközi és a hazai apróhirdetési oldalakat tájékozódásra, vásárlásra, eladásra.” – mondta el Samu Ádám, az Expressz Magyarország Zrt. online igazgatója – „Az Expressz nagy hangsúlyt fektet az online szolgáltatások és termékek fejlesztésére. Az új Expressz.hu apró-portálon, a felhasználók több mint 370 ezer apróhirdetés között válogathatnak, Jármű, Ingatlan, Állás és még további 26 apróhirdetési kategóriában. Az oldal látogatottsága és a regisztrált felhasználók száma folyamatosan növekszik, havonta közel félmillióan böngészik az Expressz.hu adatbázisában tárolt hirdetéseket.”

Az új Expressz.hu portálon a felhasználók eltérő igényeinek megfelelően alakították ki a hirdetéskeresési lehetőségeket. A látogatók használhatják a szabadszavas keresőt, és többféle szempont szerint szűrhetik, rendezhetik sorba a találatokat. A részletes kereső azoknak nyújt segítséget, akik több meghatározott paraméter alapján akarnak keresni a hirdetések között. Azon felhasználók, akik tájékozódni vagy böngészni szeretnének a hirdetések között, a 29 átfogó kategórián belül, több száz alkategóriában találnak hirdetéseket.

A lakossági hirdetők mindössze pár perc alatt, ingyenesen feladhatják fényképekkel illusztrált apróhirdetéseiket Magyarország legnagyobb apróhirdetési adatbázisába, amely mind a www.expressz.hu-n, mind az apro.origo.hu-n elérhető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák