Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fotógaléria: Samsung Z400 – kétkamerás 3G csúszkamobil

Kütyük

Fotógaléria: Samsung Z400 – kétkamerás 3G csúszkamobil

A Samsung a márciusi CeBIT-et használta fel arra, hogy lerántsa a leplet legújabb 3G sliderphone-járól, mely hamarosan a kereskedelmi forgalomban is megjelenő újdonságról most bemutatunk néhány vadonatúj fotót.

A szétcsúsztatható kialakítású újdonság Samsung Z400 névre hallgat, és a jó öreg GSM (900/1800/1900 MHz) mellett az EDGE, illetve az UMTS (2100 MHz) hálózatokban is minden további nélkül használható. Erre utal többek közt az is, hogy a készüléknek nem csak a hátlapján (2 megapixel), hanem az előlapján is található egy kamera, természetesen a videótelefonos funkciók kihasználása érdekében.

A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző hozza a szokásosan kiváló Samsung minőséget. A QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású display a 18 bites színmélység révén nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

A csukott állapotban 97 milliméter hosszú, 48 milliméter széles, illetve 18,4 milliméter vastag Samsung Z400 egész pontosan 107 grammot nyom a mérlegen. Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel a Bluetooth kompatibilitás, valamint a fejlett MP3 lejátszó alkalmazás.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés