Connect with us

technokrata

Fiat: autók után jönnek az olasz mobilok!

Kütyük

Fiat: autók után jönnek az olasz mobilok!

Az olasz Fiat cég azt szeretné elérni, hogy a Fiat név hallatán hamarosan már ne csak autók, hanem mobiltelefonok is az eszünkbe jussanak.


A vállalat várhatóan még ebben a hónapban olyan új mobil készülékeket fog bevezetni a piacra, melyek maximálisan megpróbálnak megfelelni a vásárlók elvárásainak: fotózni és videózni éppúgy lehet majd velük, mint például zenét hallgatni, vagy játszani.

A Fiat Auto már az elmúlt években is mindent megtett annak érdekében, hogy kitörjön az autópiacról, így például kiadott számos különböző jó minőségű ruházati terméket, dzsekiket, nadrágokat, vagy például síruhákat. A cég a jövőben a mobiltelefonokkal szeretné bővíteni egyre színesebb termékpalettáját.

A Fiat mobiltelefonokon jól látható, nagy méretű logót helyez el a gyártó, ezenkívül pedig kiemelt figyelmet szentel a megfelelő anyagok (például alumínium) megválasztására, illetve a lehető legjobb összeszerelési minőségre. Némelyik modell még vízálló is lesz!

A Fiat mobilok szerves részét képezi majd a Bluetooth, ami nem meglepő, hiszen ma már egyre több olyan Fiat autómodell van jelen a piacon, mely gyárilag fel van vértezve ezzel a vezeték nélküli adatátviteli technológiával.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák