Connect with us

technokrata

Felfrissült a Nokia 770

Kütyük

Felfrissült a Nokia 770

Ahogy az várható volt, a Nokia ma bejelentette a 770-es készülék felfrissített új kiadását.


Az újdonság a korábbi várakozásokkal ellentétben nem Nokia 771 névre hallgat, hanem a keresztségben a Nokia 770 Internet Tablet OS 2006 Edition nevet kapta, vagyis nem egy új modellről, hanem sokkal inkább csak egy szoftverfrissítésről beszélhetünk. Az egyik legfontosabb újítás, hogy gyárilag telepítve van a Google Talk alkalmazás, mellyel nem csak IM (Instant Messaging, azonnali üzenetküldés), hanem fejlett hangkommunikációs szolgáltatások is igénybe vehetőek.

Az új szoftver felfrissített designt kapott, jelentősen továbbfejlesztették a memóriakezelését, ami gyorsabb működést eredményez, ezenkívül pedig a kézírásfelismerő technológiát is némileg átgyúrták a finn fejlesztőmérnökök.

˝Örömmel jelentjük be a Nokia 770 Internet Tablet új szoftveres frissítését, mind a jelenlegi, mind pedig a jövőbeli Nokia 770 felhasználók számára. A termék piaci megjelenése óta eltelt időkben rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a felhasználóktól, a kisebb-nagyobb fejlesztési elvárásoknak pedig most úgy kívánunk megfelelni, hogy felfrissítettük a készülék szoftverét˝ – nyilatkozta a hivatalos bejelentés kapcsán Ari Virtanen, a Nokia egyik alelnöke.

A nyílt forrású Linux alapokon nyugvó Internet Tablet OS 2006 Edition a gyártó szerint a második negyedév végétől lesz elérhető a felhasználók számára.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák