Connect with us

technokrata

Exkluzív Megasztár döntő T-Mobile 3G-n

Kütyük

Exkluzív Megasztár döntő T-Mobile 3G-n

A május 20-i Megasztár döntőt kizárólag a T-Mobile ügyfelei nézhetik 3G telefonjukon is, ugyanis a népszerű műsor kizárólagos 3G partnerként a legnagyobb hazai mobilszolgáltató a szombati egész estés finálét élőben közvetíti.

A hazai mobil adatátvitel vezető szolgáltatója a T-Mobile az országban elsőként vezette be a mobiltévézést, valamint a 3G szolgáltatást, és multimédiás hálózatán jelenleg is a legszélesebb tartalomválasztékot kínálja ügyfeleinek. 6 hazai televíziós csatorna adása és a két legnagyobb kereskedelmi adó számos műsora nézhető arra alkalmas mobiltelefonnal is. A T-Mobile jelenleg 2 városban elérhető – az idei évben tovább bővülő – harmadik generációs hálózatán a 3G mobilok nagy felbontású kijelzőin a megfelelő sávszélességnek köszönhetően kiváló minőségben nézhetők a tévéadások.

A legkorszerűbb technológia – ahogy ezt a T-Mobile már több alkalommal is bizonyította – bármilyen élő közvetítésre is lehetőséget ad. Ennek köszönhetően a TV2 nagy sikerű tehetségkutató műsorának, a Megasztárnak minden adása is nyomon követhető volt a T-Mobile 3G mobilokon.

A végső döntőbe jutott két fiatal énekes győzelemért folyó küzdelmét a T-Mobile rajongók és érdeklődők a t-zones 3G WAP-portálon keresztül megnézhetik és végigizgulhatják telefonjukon. A műsor megtekintése díjtalan, kizárólag az adott időre az ügyfél díjcsomagja szerint érvényes adatforgalmi díj fizetendő. A t-zones oldalain emellett részletes összeállítás található a TV2 műsoráról, emellett a legtöbb – nem csak 3G-s – mobillal számtalan háttérkép, a kedvencek fotói és persze csengőhangok is letölthetők.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák