Connect with us

technokrata

6 hetes készenléti idejű mobiltelefon!

Kütyük

6 hetes készenléti idejű mobiltelefon!

A Philips most egy hagyományos kialakítású mobiltelefon újdonsággal rukkolt elő.


A keresztségben Philips Xenium 9@9a nevet kapott készüléket a holland gyártó az alsó-középkategóriában kívánja hadrendbe állítani. A költséghatékonyság jegyében a digitális fényképezőgép modul ezúttal kimaradt a multimédiás repertoárból, ellenben a kijelző a legfejlettebb OLED technológiára épül.

A kétsávos (GSM 900/1800 MHz) GSM modullal felvértezett újdonság kijelzője 128×128 pixeles felbontású és 16 bites színmélysége révén mintegy 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A Bluetooth és az EDGE ugyan hiányzik a wireless repertoárból, ellenben a GPRS adatátvitel és a WAP (1.2.1) böngésző megtalálható a készülékben.

A rejtett antennás, 2 MB belső memóriás Philips Xenium 9@9a 100 milliméter hosszú, 43 milliméter széles és 19 milliméter vastag, miközben tömege 94 gramm. Érdekesség, hogy a telefonba egy 1.200 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor került, mely a gyári adatok szerint maximum 10 órás beszélgetési, illetve 1.000 órás (!) készenléti időt képes biztosítani a számunkra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák