Connect with us

5 megapixeles mobiltelefon 80 ezerért!?

Kütyük

5 megapixeles mobiltelefon 80 ezerért!?

5 megapixeles felbontású fotók készítéséhez ma már nem feltétlenül kell hagyományos digitális fényképezőgépet vásárolnunk.


Az i-mobile bemutatta legfrissebb mobiltelefonját, a 902 típusjelzésű készüléket. A hagyományos kialakítású, rejtett antennás modell a szokásostól eltérően nem CMOS, hanem CCD technológiájú képszenzorral van ellátva, melynek felbontása ráadásul nem kevesebb mint 5 megapixel. Akinek esetleg még ez sem lenne elegendő, megemlítem, hogy a kamera autofókusz funkciós, videófelvevős, no és persze még vakut is kapott.

A kijelzőre sem lehet egy rossz szavunk sem, hiszen a TFT technológiájú display 640×240 pixellel rendelkezik és több mint 16 millió színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) készülék sajnos csak a GPRS adatátvitelt ismeri, az EDGE-et és a 3G-t nem.

A 102x48x17,5 milliméteres méretekkel rendelkező i-mobile belső memóriája 128 MB kapacitású, és microSD (TransFlash) memóriakártyákkal egyszerűen bővíthető. Említést érdemel továbbá az MP3 lejátszó funkció, a sztereó FM rádió, valamint a Bluetooth kontroller.

Egyes források szerint a vadonatúj fotós mobil ára Európában 300 euró, vagyis mintegy 80 ezer forint körül fog alakulni, ami igen csak kedvezőnek mondható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom