Connect with us

technokrata

Tör előre a T-Mobile 3G roaming

Kütyük

Tör előre a T-Mobile 3G roaming

A magyarországi 3G szolgáltatást elsőként elindító T-Mobile a nyár közeledtével kiemelt figyelmet fordít arra, hogy 3G mobiltelefonnal rendelkező ügyfelei a világ egyre több országában elérhessék a legújabb multimédiás szolgáltatásokat, így például a videotelefonálást.

A legtöbb roaming partnerrel rendelkező legnagyobb hazai mobilszolgáltató előfizetői 3G készülékükkel a T-Mobile ügyfelei által leginkább látogatott 10 európai ország többségében, – köztük a legnépszerűbb nyaralóhelyeken – már élvezhetik a 3G kínálta előnyöket.

Így a WAP-on vagy az Interneten keresztül gyorsabban férhetnek hozzá az információkhoz és a videotelefonálás segítségével minden eddiginél egyszerűbben oszthatják meg élményeiket szeretteikkel, ismerőseikkel. Emellett a t-zones 3G WAP portálon keresztül a Mobil TV szolgáltatásnak köszönhetően külföldön járva több hazai televíziós csatorna műsorába is betekinthetnek.

A 3G szolgáltatás jelenleg 24 európai országban érhető el és a T-Mobile már most ezen államok több mint felében, összesen 18 partnerhálózaton biztosít barangolási lehetőséget.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák