Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már kapható a Motorola új zenemobilja

Kütyük

Már kapható a Motorola új zenemobilja

A Motorola a hongkongi Music Matters konferencián bejelentette, hogy világszerte megkezdte második igazi zenetelefonjának, a ROKR E2-nek a kereskedelmi forgalmazását.


A hivatalosan január elején bejelentett ROKR E2 fekete és fehér színváltozatokban kapható.

A Motorola ROKR E2 egy hagyományos kialakítású, lekerekített formavilágú, rejtett antennás készülék, mely számos tekintetben komoly előrelépést jelent az elődmodellhez képest. Az egyik ilyen újdonság, hogy az USB 1.1 interfész átadta a helyét a jóval gyorsabb USB 2.0-nak, ezenkívül pedig a memóriakártya immár akár működés közben is bármikor cserélhető. Míg az E1-be TransFlash, addig az E2-be SD memóriakártyákat lehet behelyezni (maximum 2 GB).

A 2 colos képátlóval rendelkező TFT folyadékkristályos kijelző 240×320 pixeles felbontása és 18 bites színmélysége (262 ezer színárnyalat) révén minden korábbinál részletgazdagabb megjelenítést tesz lehetővé, ezenkívül pedig a beépített digitális fényképezőgép felbontása 0,3 megapixelről (VGA) 1,3 megapixelre növekedett.

Érdekesség, hogy a Motorola ROKR E2 nem iTunes kompatibilis telefon, ugyanis a készülék a Motorola saját fejlesztésű multimédiás lejátszóját futtatja.

A Motorola ROKR E2-be ezenkívül 30 csatornás sztereó FM rádió, 3,5 milliméteres audiócsatlakozó aljzat, repülőgépes üzemmód, SCREEN3 technológia, Bluetooth kontroller, valamint GPRS támogatás is került, ellenben a 3G sajnos kimaradt. A 3G kompatibilis, iTunes képes mobilra vágyók jobban teszik, ha megvárják a Motorola ROKR E3 bemutatkozását.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés