Connect with us

Már kapható a Motorola új zenemobilja

Kütyük

Már kapható a Motorola új zenemobilja

A Motorola a hongkongi Music Matters konferencián bejelentette, hogy világszerte megkezdte második igazi zenetelefonjának, a ROKR E2-nek a kereskedelmi forgalmazását.


A hivatalosan január elején bejelentett ROKR E2 fekete és fehér színváltozatokban kapható.

A Motorola ROKR E2 egy hagyományos kialakítású, lekerekített formavilágú, rejtett antennás készülék, mely számos tekintetben komoly előrelépést jelent az elődmodellhez képest. Az egyik ilyen újdonság, hogy az USB 1.1 interfész átadta a helyét a jóval gyorsabb USB 2.0-nak, ezenkívül pedig a memóriakártya immár akár működés közben is bármikor cserélhető. Míg az E1-be TransFlash, addig az E2-be SD memóriakártyákat lehet behelyezni (maximum 2 GB).

A 2 colos képátlóval rendelkező TFT folyadékkristályos kijelző 240×320 pixeles felbontása és 18 bites színmélysége (262 ezer színárnyalat) révén minden korábbinál részletgazdagabb megjelenítést tesz lehetővé, ezenkívül pedig a beépített digitális fényképezőgép felbontása 0,3 megapixelről (VGA) 1,3 megapixelre növekedett.

Érdekesség, hogy a Motorola ROKR E2 nem iTunes kompatibilis telefon, ugyanis a készülék a Motorola saját fejlesztésű multimédiás lejátszóját futtatja.

A Motorola ROKR E2-be ezenkívül 30 csatornás sztereó FM rádió, 3,5 milliméteres audiócsatlakozó aljzat, repülőgépes üzemmód, SCREEN3 technológia, Bluetooth kontroller, valamint GPRS támogatás is került, ellenben a 3G sajnos kimaradt. A 3G kompatibilis, iTunes képes mobilra vágyók jobban teszik, ha megvárják a Motorola ROKR E3 bemutatkozását.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom