Connect with us

technokrata

Ingyenes programok a szélessáv jegyében

Kütyük

Ingyenes programok a szélessáv jegyében

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) a szélessávú internet népszerűsítése érdekében 2006. május 20-án Budapesten a Jövő Házában Szélessávú Internetnapot szervez. Az immár hagyományos eseményen ingyenes programokkal: szabadtéri játékokkal, internetes oktatóprogramokkal, koncertekkel és bemutatókkal várnak mindenkit.

A Jövő Házában (1024, Budapest, Fény u. 20-22.) 2006. május 20-án, szombaton megrendezendő Szélessávú Internetnapon ingyenes internetezési lehetőséget kínál az eMagyarország kamion. A kamion szélessávú internetkapcsolattal rendelkező, 16 számítógéppel és multimédiás eszközökkel felszerelt mozgó eMagyarország pont, amely az elmúlt hónapokban többek közt Debrecenben, Nagykanizsán, Szegeden és Győrött mutatta be a szélessávú internet kínálta lehetőségeket az érdeklődőknek. A látássérültek számára a kamionban lévő számítógépek speciális szoftverekkel vannak ellátva.

A kezdő internetezőket alapfokú internet oktatás várja az oktatósátorban, ahol képzett szakemberek segítik a látogatókat. Akik már többet tudnak a szélessávról, a Szélessávú Totó kitöltésével különböző ajándékokhoz juthatnak.

A Szélessávú Internetnapon minden korosztály számára kínálunk érdekességeket. Lesznek különböző korosztálynak szóló gyermekprogramok, Halász Judit koncert, alapfokú internetoktatás és ügyességi vetélkedők a szabadban. Este Roy és Ádám, Mystery Gang, valamint Kis Tehén koncertre várjuk a Jövő Házába látogatókat. Az egész napos programsorozaton informatikai és távközlési vállalkozások is bemutatják szolgáltatásaikat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák