Connect with us

Hirdetés

technokrata

Google térképek a BenQ-Siemens mobilokon

Kütyük

Google térképek a BenQ-Siemens mobilokon

A BenQ Mobile bejelentette, hogy 2006 júniusától a BenQ-Siemens harmadik generációs készülékeken használni lehet majd a Google térképeket.


A Google térképeknek köszönhetően könnyedén megtalálhatók a helyi éttermek, múzeumok, üzletek vagy kedvenc boltjaink. Segítségükkel a felhasználók a mobiltelefonjaikon keresztül férhetnek hozzá a Google Earth által biztosított részletes útvonalakhoz, összetett keresési eredményekhez, térképekhez és légifelvételekhez.

A BenQ Mobile változatos tartalmakat szeretne kínálni a mobilosoknak, ezért nyitott az új együttműködésekre. A Google a világ egyik legismertebb internetes keresőszolgáltatása, és a BenQ Mobile kiváló lehetőséget lát abban, hogy a Google térképek kínálta előnyöket a mobilhasználók számára is elérhetővé tudja tenni, ráadásul legújabb UMTS telefonjain.

˝Az utóbbi időben a tartalom jelentős szerepet játszik a mobiltelefon-iparágban. Az emberek egyre többet használják készülékeiket arra, hogy az Interneten megkeressenek valamilyen információt. A Google-lal együttműködve gyorsan és egyszerűen tudjuk ezt biztosítani˝ – mondta Clemens Joos, a BenQ Mobile vezérigazgatója.

A Google keresőszolgáltatásai HTML-ben, XHTML-ben, WML-ben és CHTML-ben vehetők igénybe. A Google térképek mobilos változata egy interaktív J2ME-alkalmazás, amely térképeket, helyi keresőszolgáltatásokat, útvonaltervezőt és click-to-call szolgáltatást (egy telefonikonra kattintva beszélhetünk a keresési eredményként megjelenített oldal hirdetőjével) tartalmaz. A Google Maps alkalmazás a www.google.com/gmm oldalról tölthető le bármelyik internetképes mobiltelefonos keresőről.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés