Connect with us

technokrata

Google térképek a BenQ-Siemens mobilokon

Kütyük

Google térképek a BenQ-Siemens mobilokon

A BenQ Mobile bejelentette, hogy 2006 júniusától a BenQ-Siemens harmadik generációs készülékeken használni lehet majd a Google térképeket.


A Google térképeknek köszönhetően könnyedén megtalálhatók a helyi éttermek, múzeumok, üzletek vagy kedvenc boltjaink. Segítségükkel a felhasználók a mobiltelefonjaikon keresztül férhetnek hozzá a Google Earth által biztosított részletes útvonalakhoz, összetett keresési eredményekhez, térképekhez és légifelvételekhez.

A BenQ Mobile változatos tartalmakat szeretne kínálni a mobilosoknak, ezért nyitott az új együttműködésekre. A Google a világ egyik legismertebb internetes keresőszolgáltatása, és a BenQ Mobile kiváló lehetőséget lát abban, hogy a Google térképek kínálta előnyöket a mobilhasználók számára is elérhetővé tudja tenni, ráadásul legújabb UMTS telefonjain.

˝Az utóbbi időben a tartalom jelentős szerepet játszik a mobiltelefon-iparágban. Az emberek egyre többet használják készülékeiket arra, hogy az Interneten megkeressenek valamilyen információt. A Google-lal együttműködve gyorsan és egyszerűen tudjuk ezt biztosítani˝ – mondta Clemens Joos, a BenQ Mobile vezérigazgatója.

A Google keresőszolgáltatásai HTML-ben, XHTML-ben, WML-ben és CHTML-ben vehetők igénybe. A Google térképek mobilos változata egy interaktív J2ME-alkalmazás, amely térképeket, helyi keresőszolgáltatásokat, útvonaltervezőt és click-to-call szolgáltatást (egy telefonikonra kattintva beszélhetünk a keresési eredményként megjelenített oldal hirdetőjével) tartalmaz. A Google Maps alkalmazás a www.google.com/gmm oldalról tölthető le bármelyik internetképes mobiltelefonos keresőről.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp