Connect with us

technokrata

Új D-Link termékek az internetes hangtovábbítás szolgálatában

Kütyük

Új D-Link termékek az internetes hangtovábbítás szolgálatában

A D-Link május 15-én, a stockholmi VON Europe szakkiállításon mutatja be V-Series névre hallgató Voice over Internet Protocol (VoIP) termékeit.

Az új termékcsalád sikerét elsősorban a gyorsan fejlődő piacokon tevékenykedő kis- és középvállalatoktól és a telefonköltségeiket csökkenteni szándékozó otthoni felhasználóktól várja a gyártó. A C668-as standon bemutatásra kerülő új V-Series VoIP megoldás család tagjai között megtalálható minden olyan eszköz, amelyre a gyors és egyszerű VoIP telepítésre szükség lehet a terminál adapterektől kezdve a routereken és Internet átjárókon át a telefon adapterekig és az IP-telefonokig.

A D-Link bemutatja HorstBox fantázianévre hallgató legújabb fejlesztésű VoIP ISDN Integrated Access Device (IAD) készülékét is, mely egyetlen eszközben egyesít minden olyan funkciót, amelyre egy kisvállalkozásnak szüksége lehet. Mindezek mellett a cég piacra dob egy új V-Series Wi-Fi kagylótelefont, mellyel tulajdonosai a számítógépektől távol is beszélhetnek az Interneten keresztül1.

“Az Internet alapú telefonálás új távlatokat nyit a kommunikációban. Célunk, hogy minél több ember számára biztosítsuk a VoIP technológia előnyeit, ezért alakítottuk ki elérhető árú és rendkívül felhasználóbarát V-Series termékcsaládunkat.” – mondta Élő András, a D-Link Magyarország ügyvezetője.

A D-Link korábban csak projektekhez vásárolható V-Series termékei Session Initiation Protocol (SIP) protokoll alapúak és kompatibilisek más SIP gyártók termékeivel. Az otthoni valamint a kis- és középvállalati felhasználók mellett a V-Series termékek – QoS, menedzsment és automatikus távoli konfiguráció funkcióiknak köszönhetően – a telekommunikációs és Internet szolgáltatók számára is érdekesek lehetnek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák