Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új D-Link termékek az internetes hangtovábbítás szolgálatában

Kütyük

Új D-Link termékek az internetes hangtovábbítás szolgálatában

A D-Link május 15-én, a stockholmi VON Europe szakkiállításon mutatja be V-Series névre hallgató Voice over Internet Protocol (VoIP) termékeit.

Az új termékcsalád sikerét elsősorban a gyorsan fejlődő piacokon tevékenykedő kis- és középvállalatoktól és a telefonköltségeiket csökkenteni szándékozó otthoni felhasználóktól várja a gyártó. A C668-as standon bemutatásra kerülő új V-Series VoIP megoldás család tagjai között megtalálható minden olyan eszköz, amelyre a gyors és egyszerű VoIP telepítésre szükség lehet a terminál adapterektől kezdve a routereken és Internet átjárókon át a telefon adapterekig és az IP-telefonokig.

A D-Link bemutatja HorstBox fantázianévre hallgató legújabb fejlesztésű VoIP ISDN Integrated Access Device (IAD) készülékét is, mely egyetlen eszközben egyesít minden olyan funkciót, amelyre egy kisvállalkozásnak szüksége lehet. Mindezek mellett a cég piacra dob egy új V-Series Wi-Fi kagylótelefont, mellyel tulajdonosai a számítógépektől távol is beszélhetnek az Interneten keresztül1.

“Az Internet alapú telefonálás új távlatokat nyit a kommunikációban. Célunk, hogy minél több ember számára biztosítsuk a VoIP technológia előnyeit, ezért alakítottuk ki elérhető árú és rendkívül felhasználóbarát V-Series termékcsaládunkat.” – mondta Élő András, a D-Link Magyarország ügyvezetője.

A D-Link korábban csak projektekhez vásárolható V-Series termékei Session Initiation Protocol (SIP) protokoll alapúak és kompatibilisek más SIP gyártók termékeivel. Az otthoni valamint a kis- és középvállalati felhasználók mellett a V-Series termékek – QoS, menedzsment és automatikus távoli konfiguráció funkcióiknak köszönhetően – a telekommunikációs és Internet szolgáltatók számára is érdekesek lehetnek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés