Connect with us

T-mobile szuperkoncertek

Kütyük

T-mobile szuperkoncertek

Júniusban és júliusban két világsztár érkezik a fővárosba és vonzó zenei programok követik egymást a T-Mobile jóvoltából vagy támogatásával.

A legkülönbözőbb zenei műfajok és irányzatok képviselői egyaránt megtalálhatják a számukra leginkább érdekes programot és az ingyenes Kapcsolat koncertre százezreket vár a főszervező mobilcég.

A zenei programok sorának első állomásaként június 2-án a T-Mobile támogatásával a budapesti Petőfi Csarnok ad helyet az Electronic Beats fesztiválnak amelyen a neves előadók sorát az egyedi zenei stílusáról és népszerű számairól ismert Groove Armada nyitja. A további előadók között fellép a Hell és Boy George, valamint a magyar Yonderboi és DJ Palotai. Minden fesztiválról televíziós felvétel készül, amely későbbi időpontban a magyarországi Viva TV-n lesz megtekinthető.

Ezt követően június 18-án a T-Mobile Kapcsolat koncerten több neves előzenekart követően a felvonulási téren Pink lép színpadra. Az idén 10. alkalommal megrendezésre kerülő, Közép-Európa legnagyobb ingyenes zenei rendezvényére várhatóan ebben az évben is akár több százezren vehetnek részt. Pink merész és szókimondó, hangot ad véleményének és szemérmetlenül őszinte. Pink legutóbbi európai turnéján minden jegy elkelt az Egyesült Királyság és Európa különböző helyszínein tartott koncertekre, az előadót egyértelműen sztárként tartják számon. A Kapcsolat koncert bejelentését megelőzően jelent meg Pink negyedik, ˝I´m Not Dead˝ című albuma.

Július 19-én a T-Mobile-lal tavaly exkluzív szerződést aláíró világsztár Robbie Williams koncertjére kerül sor a Puskás Ferenc stadionban. A rekordnak számító 15 Brit Award díj birtokosa ˝2003 World Music Awards˝ szavazatai alapján elnyerte a legjobb brit pop/rock előadónak járó ˝Best British Pop/Rock Male Artist˝ címet. Legújabb albuma a ˝INTENSIVE CARE˝ tavaly élő show keretében mutatkozott be a berlini Velodromban. A show egyszeri, soha meg nem ismételhető egyediségét Európa első ún. cinecast moziközvetítése adta, amelynek révén számos országban – így Budapesten is – különleges élményt jelentő minőségben élőben lehetett élvezni a koncert minden pillanatát.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom