Connect with us

technokrata

Samsung D900: 3 megapixeles ultra-vékony csúszkamobil

Kütyük

Samsung D900: 3 megapixeles ultra-vékony csúszkamobil

A Samsung elkészítette a világ egyik legvékonyabb, szétcsúsztatható kialakítású mobiltelefonját.


Samsung SGH-D900 vastagsága pedig mindössze 13 milliméter. Ehhez egyébként (alaphelyzetben) 104 milliméteres hossz és 51 milliméteres szélesség tartozik, valamint említést érdemel még a 93 grammos tömeg.

A TFT alapokon nyugvó folyadékkristályos kijelző a mai elvárásoknak megfelelően egyrészt QVGA felbontású, vagyis 320×240 képponttal bír, másrészt pedig 18 bites színmélysége révén több mint 262 ezer színt képes megjeleníteni.

A hátlapba került digitális fényképezőgép modulra sem lehet egyetlen rossz szavunk sem, ugyanis a 3,13 megapixeles kamera segítségével akár 2.048×1.536 pixeles fényképek is készíthetők. A kamera kapcsán nem mehetünk el szó nélkül az autofókusz funkció, a LED-vaku, a sorozatfelvételi szolgáltatás, valamint a videófelvevő üzemmód mellett.

A belső memória nem kevesebb mint 80 MB-os kapacitással rendelkezik, ráadásul könnyedén bővíthető (microSD). A Samsung SGH-D900 immár a sztereó Bluetooth headseteket (A2DP) is kezeli, a kijelzőjén megjelenő kép pedig akár televíziós készülékre is továbbítható.

A készülék GPRS és EDGE kompatibilis, vagyis a leendő vásárlóknak a 3G-ről sajnos le kell mondaniuk. A kereskedelmi forgalmazás egyébként várhatóan valamikor 2006 harmadik negyedévében kezdődik majd meg – az ár egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp