Connect with us

technokrata

Megújult Kismaros község honlapja

Kütyük

Megújult Kismaros község honlapja

Önkormányzati információkkal, helyi intézmények, alapítványok, vállalkozások ismertetőjével, ingyenes apróhirdetéssel, friss hírekkel, programokkal, nevezetességekkel, túraútvonalakkal várja látogatóit a site.

A DunaWeb Kft. fejlesztésében elkészült új honlap szolgáltatásiban és megjelenésében is megfelel az EU-s irányelveknek. Az Önkormányzat és Polgármesteri Hivatal menüpontokban a honlap látogatói a napi ügyeik intézéséhez szükséges információkon, dokumentumokon kívül Kismaros képviselőtestületéről és az Önkormányzat dolgozóiról a legfontosabb nyilvános adatokhoz is hozzájuthatnak. A Közintézmények és Civil szervezetek külön menüpontban, és a webhely katalógusában képviseltetik magukat.

A folyamatosan frissített Hírek és Programok regionális szinten is nyilvánosságot kapnak. A településre látogató turisták mostantól részletesen tájékozódhatnak a honlap turisztikai információiból: megismerkedhetnek a nevezetességekkel, szállást kereshetnek, böngészhetik a menetrendet vagy akár megtervezhetik egy kirándulás útvonalát a túraútvonalak szolgáltatással.

A Kismaros honlapon feladott ingyenes apróhirdetések automatikusan megjelennek a nagy látogatottságú dunakanyar.hu több település honlapjával együttműködő apróhirdetési rendszerében. A Szolgáltatások oldalakon néhány ezer forintos éves díjért hirdethetnek Kismaros és a Dunakanyar vállalkozásai.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák