Connect with us

technokrata

BizBlog.hu: szakmai összefogás az üzleti blogolás elterjesztéséért

Kütyük

BizBlog.hu: szakmai összefogás az üzleti blogolás elterjesztéséért

Szakmai fórumot alapított a magyar blogélet kilenc vezető képviselője.

Az elmúlt néhány hónapban gombamód szaporodnak a blogok, közösségi oldalak, ismeretségi hálók, s számos szolgáltatás robbanásszerű növekedésnek indult. Ugyanakkor a hazai vállalatok vezetői, ha foglalkoznak is ezekkel a gyorsan bővülő kommunikációs csatornákkal, gyakran úgy tűnik, egyelőre nem értik, hogyan használhatják fel őket vállalati és marketingkommunikációjukban. Nekik szeretne segíteni a hazai online közösség kilenc vezető képviselőjének új kezdeményezése, a BizBlog Fórum.

„A BizBlog Fórum alapításának ötlete egy szakmai rendezvényen, illetve az azt követő beszélgetések során merült fel.“- mondta Pécsi Ferenc, a BizBlog Fórum ötletgazdája, a HVG Médiabloggere – „Az szeretnénk, hogy az üzleti élet szereplői megismerjék és megértsék a Web 2.0 néven emlegetett új eszközöket és a belőlük fakadó újfajta kommunikációs lehetőségeket.“

A BizBlog Fórum alapítói között ugyanúgy megtalálni két hazai blogszolgáltató képviselőit, mint hazánk legnagyobb digitális marketing ügynöksége, illetve a piacvezető PR-ügynökség vezetőit, vagy éppen a Budapest Műszaki Egyetem és a Közép-Európai Egyetem szakértőit.

– Barczi Imre (blog.hu, sztahanov.hu)
– Berényi Konrád (Onlinemarketing.hu)
– Dr. Bőgel György (CEU)
– Dobó Mátyás (Blogter, doransky.hu)
– Novák Péter (Kirowski)
– Pécsi Ferenc (Dotkommentár, HVG Médiablog)
– Schneider Henrik (BME)
– Szántó Balázs (Noguchi Porter Novelli)
– Vészi Gábor (things.done.hu)

A BizBlog.hu gyűjtőportálon az alapítók az üzleti célú és vállalati blogolással kapcsolatos írásaikat, más szakértők legérdekesebb bejegyzéseinek, cikkeinek összefoglalóját jelentetik meg. Közölnek majd felmérési adatokat, esettanulmányokat, bemutatják a legjobb hazai és nemzetközi példákat, tapasztalatokat.

A BizBlog Fórum honlapja természetesen ingyenesen, bárki által hozzáférhető. Az alapítók örömmel fogadják a később csatlakozókat, illetve kifejezetten tervezik vendégbloggerek meghívását. A Fórum az alapítók tervei szerint a jövőben a blogokkal, podcastokkal, wikikkel, RSS-sel és a többi, gyorsan terjedő eszközökkel kapcsolatos konferenciákat, képzéseket, tréningeket is szervez.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp