Connect with us

A Sony Ericsson titkos új mobiltelefonjai

Kütyük

A Sony Ericsson titkos új mobiltelefonjai

A Sony Ericssontól kiszivárgott néhány információ a jelenleg készülőfélben lévő legújabb mobiltelefonokkal kapcsolatban.

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, hamarosan be fog mutatkozni egy bizonyos Carina fejlesztési kódnevű újdonság, mely designját tekintve leginkább a nemrégiben debütált Z530-ashoz lesz hasonlatos. A Carina legfontosabb specifikációi közé tartozik többek közt a 2 megapixeles kamera, a két színes kijelző, a Bluetooth kompatibilitás, az RDS funkciós rádió, valamint a bővíthető memória.

A Charlotte kódnevű modell tulajdonképpen a Carina Walkman kiadása lesz, mely elsősorban sztereó Bluetooth headset támogatásáról, valamint 512 MB-os gyári memóriakártyájáról ismerszik meg.

A 2 megapixeles fényképezővel felvértezett Cyndi egy harmadik generációs, szétcsúsztatható kialakítású Walkman készülék, melyhez gyárilag egy 1 GB-os memóriakártyát csomagolnak. A telefonból természetesen a sztereó FM rádió és a Bluetooth sem hiányzik.

A Moly egy ultra-vékony, széthajtható kialakítású mobil, melyben két kijelző és egy 1,3 megapixeles kamera található. A memóriája ennek a modellnek is bővíthető és a Bluetooth támogatás, valamint a rádió sem hiányzik belőle.

Végül de nem utolsó sorban szólnunk kell még a Miyu kódnevű újdonságról, mely Bluetooth képes 3G kagylómobilban egy 2 megapixeles kamera teljesít szolgálatot.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom