Connect with us

technokrata

A Sony Ericsson titkos új mobiltelefonjai

Kütyük

A Sony Ericsson titkos új mobiltelefonjai

A Sony Ericssontól kiszivárgott néhány információ a jelenleg készülőfélben lévő legújabb mobiltelefonokkal kapcsolatban.

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, hamarosan be fog mutatkozni egy bizonyos Carina fejlesztési kódnevű újdonság, mely designját tekintve leginkább a nemrégiben debütált Z530-ashoz lesz hasonlatos. A Carina legfontosabb specifikációi közé tartozik többek közt a 2 megapixeles kamera, a két színes kijelző, a Bluetooth kompatibilitás, az RDS funkciós rádió, valamint a bővíthető memória.

A Charlotte kódnevű modell tulajdonképpen a Carina Walkman kiadása lesz, mely elsősorban sztereó Bluetooth headset támogatásáról, valamint 512 MB-os gyári memóriakártyájáról ismerszik meg.

A 2 megapixeles fényképezővel felvértezett Cyndi egy harmadik generációs, szétcsúsztatható kialakítású Walkman készülék, melyhez gyárilag egy 1 GB-os memóriakártyát csomagolnak. A telefonból természetesen a sztereó FM rádió és a Bluetooth sem hiányzik.

A Moly egy ultra-vékony, széthajtható kialakítású mobil, melyben két kijelző és egy 1,3 megapixeles kamera található. A memóriája ennek a modellnek is bővíthető és a Bluetooth támogatás, valamint a rádió sem hiányzik belőle.

Végül de nem utolsó sorban szólnunk kell még a Miyu kódnevű újdonságról, mely Bluetooth képes 3G kagylómobilban egy 2 megapixeles kamera teljesít szolgálatot.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák