Connect with us

technokrata

A csábítás varázsa: nagyszerű notebookok

Kütyük

A csábítás varázsa: nagyszerű notebookok

Néhány játékosoknak szánt notebook gyártója pozitívan reagált Barry Gerber felhívására, miszerint ideje lenne már, hogy más gyártók is elküldjék termékeiket. Ennek következtében az is világossá vált, hogy egyre több játékosoknak szánt notebook alakul át teljes értékű grafikus munkaállomássá. Az említett notebookok tesztjei hamarosan elkészülnek.

Az Eurocom mellett az Alienware-rel is felvettük a kapcsolatot az E3 alkalmával. Hamarosan tesztelni is fogjuk a vadi új Aurora m9700 notebookot. Az Eurocom-hoz hasonlóan az m9700 is inkább munkaállomás, mint játékos notebook. Az m9700 duál SLI konfigurációja igencsak felkelette az érdeklődésem, hiszen Nvidia GeForce Go 7900 GS GPU-ból kettő is került belőle. Választhatunk jó néhány erős AMD egymagos Turion processzorból, de memóriából és diszkből sem lesz hiány.

Most, hogy a Dell befejezte az Alienware bekebelezését, kérdőre vontam az Alienware standján álldogáló fickókat. Állításuk szerint a közeljövőben az Alienware független része lesz a Dell-nek. “Barátságos versenytársak leszünk” – mondták. Tény, hogy a Dell képes lesz majd profitálni az Alienware nagyobb rugalmasságából az új technológiákkal kapcsolatban. Ez könnyebbé teszi majd a Dell számára a mobil munkaállomások piaca felé való nyitást.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák