Connect with us

Vadonatúj Samsung 3,5G mobil a Vodafone-nál

Kütyük

Vadonatúj Samsung 3,5G mobil a Vodafone-nál

A Vodafone várhatóan hamarosan fel fogja venni a kínálatába a Samsung egyik 3,5G kompatibilis mobiltelefonját.


A Samsung SGH-ZV50 névre keresztelt készülékről tudni lehet, hogy csak és kizárólag a Vodafone kínálatában lesz fellelhető, a piaci debütálás pontos időpontja azonban egyelőre még ismeretlen.

A ZV50 designja nagy mértékben hasonlít a Dél-Koreában korábban megjelent V7400-as modellére. A divatos kagylóformával megáldott, belső antennás készülék fedlapján a következő felirat díszeleg: HSDPA. A harmadik generációs hálózatok továbbfejlesztett változata, a HSDPA, elméletileg maximum 14,4 Mbps-os letöltési sebességet tesz lehetővé.

A hálózatüzemeltetők ilyen módon több, mint kétszeresére növelhetik a hálózat kapacitását és gyorsabbá válik a különböző interaktív szolgáltatások válaszideje is. A szélessávú mobil hálózaton keresztül bárhol elérhetővé váló e-mail, on-line zene- és videoletöltés, internet- és mobil TV szolgáltatások teljes egészében kihasználják a HSDPA nyújtotta lehetőségeket, elősegítve ilyen módon a tömeges elterjedést.

A két darab, 262 ezer színárnyalatú kijelzőről jelen pillanatban még nem sokat lehet tudni, ezenkívül pedig a 2 megapixeles felbontású beépített digitális fényképezőgépről is csak annyi információnk van, hogy forgatható optikával rendelkezik. A belső memória 40 MB-os kapacitással bír és microSD memóriakártyák segítségével könnyedén bővíthető. Fejlett MP3 zenelejátszási funkciókra utal, hogy a külső LCD mellett, oldalt három dedikált zenegombot helyeztek el a tervezők.

A Vodafone hazánkban még nem, de Németországban már üzemeltet HSDPA szolgáltatásokat, egyelőre még csak olyan nagyvárosokban, mint például Hannover, Frankfurt, vagy München.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő