Connect with us

technokrata

Megjelent a Samsung X670 – FM rádiós, Bluetooth-os kagylómobil

Kütyük

Megjelent a Samsung X670 – FM rádiós, Bluetooth-os kagylómobil

A Samsung az elkövetkező hetekben vezeti be az európai piacra a nagysikerű SGH-X660-as készülék utódját.


A keresztségben Samsung SGH-X670 nevet kapott újdonság alapvetően nem sokat változott elődjéhez képest, így például maradt a széthajtható kialakítás, a rejtett antenna, a két kijelző és a beépített fényképezőgép. A lényegi változás elsősorban a belsőt érinti: újdonság a Bluetooth vezeték nélküli adatátviteli technológia támogatása, valamint az integrált sztereó FM rádió.

A VGA felbontású kamera segítségével maximum 640×480 pixeles (VGA) fotókat készíthetünk. A felvételek sajnos csak a 18 MB kapacitású belső memóriában tárolhatók el – memóriabővítési lehetőség nincs, igaz ez ebben a kategóriában ma még nem is várható el. A belső folyadékkristályos kijelző 128×160 képponttal rendelkezik és egész pontosan 65.536 színárnyalatot képes megjeleníteni. A külső LCD 96×96 pixeles felbontású és ugyancsak 65.536 színnel bír.

Csengőhangként negyvenszólamú polifonikus dallamok, illetve MP3, AAC és AAC+ muzsikák is beállíthatók a telefonon.

A csukott helyzetben 89,5 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 21,5 milliméter vastag Samsung SGH-X670 kiskereskedelmi ára 229 euró, vagyis körülbelül 59 ezer forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák