Connect with us

technokrata

Gyönyörű prémium mobil: itt a legújabb LG ˝csoki telefon˝

Kütyük

Gyönyörű prémium mobil: itt a legújabb LG ˝csoki telefon˝

Az LG most egy újabb Chocolate Phone-t rántott elő a tarsolyából.


Az LG első Csokoládé Telefonja, a KV5900 Dél-Koreában az elmúlt hónapokban rendkívül komoly sikereket ért el, és a gyártó abban bízik, hogy ennek a készüléknek az enyhén lebutított változata, a KG800 Európában is roppant kelendő lesz. Az LG a KG800-at az elmúlt héten Londonban leplezte le az európai szakújságírók előtt – mely rendezvényen portálunk is képviseltette magát -, most pedig már egy újabb dél-koreai csokiról számolhatunk be olvasóink számára.

A keresztségben LG KV6000 nevet kapott újdonság nagymértékben hasonlít az LG KV5900-ra, tehát maradt a manapság oly divatos szétcsúsztatható kialakítás, valamint a teljesen egyedi, komoly eleganciát sugárzó design. A KV6000 alapszíne továbbra is fekete, azonban az ezüst csíkok helyét most aranysárga díszítések vették át, ami talán még tovább emeli a telefon eleganciáját.

A CDMA szabványú LG KV6000 belső memóriája 512 MB kapacitású és memóriakártyákkal bővíthető. A TFT kijelző 240×320 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú, a videófelvevős és LED vakus digitális fényképezőgéppel pedig maximum 1,3 megapixeles (CMOS) felbontásban fotózhatunk.

A vörös világítású, rejtett érintőgombos, 16,5 milliméter vastag készülék mindössze 88 grammot nyom a mérlegen. Említést érdemel továbbá a hatvannégy szólamú polifonia, az MP3 lejátszó alkalmazás és a Bluetooth adatátvitel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp