Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gyönyörű prémium mobil: itt a legújabb LG ˝csoki telefon˝

Kütyük

Gyönyörű prémium mobil: itt a legújabb LG ˝csoki telefon˝

Az LG most egy újabb Chocolate Phone-t rántott elő a tarsolyából.


Az LG első Csokoládé Telefonja, a KV5900 Dél-Koreában az elmúlt hónapokban rendkívül komoly sikereket ért el, és a gyártó abban bízik, hogy ennek a készüléknek az enyhén lebutított változata, a KG800 Európában is roppant kelendő lesz. Az LG a KG800-at az elmúlt héten Londonban leplezte le az európai szakújságírók előtt – mely rendezvényen portálunk is képviseltette magát -, most pedig már egy újabb dél-koreai csokiról számolhatunk be olvasóink számára.

A keresztségben LG KV6000 nevet kapott újdonság nagymértékben hasonlít az LG KV5900-ra, tehát maradt a manapság oly divatos szétcsúsztatható kialakítás, valamint a teljesen egyedi, komoly eleganciát sugárzó design. A KV6000 alapszíne továbbra is fekete, azonban az ezüst csíkok helyét most aranysárga díszítések vették át, ami talán még tovább emeli a telefon eleganciáját.

A CDMA szabványú LG KV6000 belső memóriája 512 MB kapacitású és memóriakártyákkal bővíthető. A TFT kijelző 240×320 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú, a videófelvevős és LED vakus digitális fényképezőgéppel pedig maximum 1,3 megapixeles (CMOS) felbontásban fotózhatunk.

A vörös világítású, rejtett érintőgombos, 16,5 milliméter vastag készülék mindössze 88 grammot nyom a mérlegen. Említést érdemel továbbá a hatvannégy szólamú polifonia, az MP3 lejátszó alkalmazás és a Bluetooth adatátvitel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés