Connect with us

Klip, nemcsak a t-comosoknak

Kütyük

Klip, nemcsak a t-comosoknak

Május elejétől bárki használhatja a szolgáltatást.

Októberben Klip néven internetalapú hangszolgáltatást indított a T-Com a T-Online Magyarországgal közösen. A Klip segítségével az interneten ingyenesen kezdeményezhettek és fogadhattak IP-hálózaton belüli hívásokat a szolgáltatás használói. Január vége óta nemcsak interneten, hanem vezetékes és mobil irányba is lehet hívásokat indítani a Klippel, a T-Comtól – T-Com és a T-Online website-járól elérhető Klip oldalon történt regisztráció után – kapott 06-21-gyel kezdődő hívószám segítségével. A Klip szolgáltatást használó ügyfelek T-Com vezetékes telefonról, valamint a T-Mobile és az Emitel hálózatából is hívhatók.

A Klip hívások díját eddig csak utólag, a számlával együtt lehetett kifizetni, így csak a T-Com ügyfelek vehették igénybe a szolgáltatást. A május elejétől bevezetett egyenlegfeltöltéses módszerrel azonban bárki használhatja a Klipet, ha rendelkezik internetes fizetésre alkalmas bankkártyával és szélessávú internettel. Az egyenlegfeltöltéses módszernek köszönhetően a Klip szolgáltatást használó ügyfelek a szolgáltatás igénybevétele előtt bankkártyával tölthetik fel számlaegyenlegüket az oldalon keresztül 500, 1000, 2500 illetve 5000 forintért.

A Klip felhasználók közötti, IP-hálózaton belüli hívások ingyenesek. A vezetékes irányba történő hívások percdíja bruttó 8 forint minden időszakban, függetlenül attól, hogy helyi vagy távolsági hívásról van szó. A mobil hívások díja csúcsidőben bruttó 55 forint, csúcsidőn kívül bruttó 35 forint. A nemzetközi irányba történő hívások ára díjzónáként változó, akár bruttó 15 forint is lehet (pl. Ausztria vezetékes irányban). A díjazás másodperc alapon történik. A szolgáltatásnak nincsen havidíja és nincs kapcsolási díja sem, de szélessávú internetkapcsolat szükséges hozzá.

A szolgáltatás egy telefonkönyvvel is bővült, amely az ehhez hozzájárulásukat adó Klip felhasználók adatait tartalmazza. A Klip Elektronikus telefonkönyvben könnyen és gyorsan megtalálhatók a Klipet használó ismerősök.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom