Connect with us

Hirdetés

technokrata

Klip, nemcsak a t-comosoknak

Kütyük

Klip, nemcsak a t-comosoknak

Május elejétől bárki használhatja a szolgáltatást.

Októberben Klip néven internetalapú hangszolgáltatást indított a T-Com a T-Online Magyarországgal közösen. A Klip segítségével az interneten ingyenesen kezdeményezhettek és fogadhattak IP-hálózaton belüli hívásokat a szolgáltatás használói. Január vége óta nemcsak interneten, hanem vezetékes és mobil irányba is lehet hívásokat indítani a Klippel, a T-Comtól – T-Com és a T-Online website-járól elérhető Klip oldalon történt regisztráció után – kapott 06-21-gyel kezdődő hívószám segítségével. A Klip szolgáltatást használó ügyfelek T-Com vezetékes telefonról, valamint a T-Mobile és az Emitel hálózatából is hívhatók.

A Klip hívások díját eddig csak utólag, a számlával együtt lehetett kifizetni, így csak a T-Com ügyfelek vehették igénybe a szolgáltatást. A május elejétől bevezetett egyenlegfeltöltéses módszerrel azonban bárki használhatja a Klipet, ha rendelkezik internetes fizetésre alkalmas bankkártyával és szélessávú internettel. Az egyenlegfeltöltéses módszernek köszönhetően a Klip szolgáltatást használó ügyfelek a szolgáltatás igénybevétele előtt bankkártyával tölthetik fel számlaegyenlegüket az oldalon keresztül 500, 1000, 2500 illetve 5000 forintért.

A Klip felhasználók közötti, IP-hálózaton belüli hívások ingyenesek. A vezetékes irányba történő hívások percdíja bruttó 8 forint minden időszakban, függetlenül attól, hogy helyi vagy távolsági hívásról van szó. A mobil hívások díja csúcsidőben bruttó 55 forint, csúcsidőn kívül bruttó 35 forint. A nemzetközi irányba történő hívások ára díjzónáként változó, akár bruttó 15 forint is lehet (pl. Ausztria vezetékes irányban). A díjazás másodperc alapon történik. A szolgáltatásnak nincsen havidíja és nincs kapcsolási díja sem, de szélessávú internetkapcsolat szükséges hozzá.

A szolgáltatás egy telefonkönyvvel is bővült, amely az ehhez hozzájárulásukat adó Klip felhasználók adatait tartalmazza. A Klip Elektronikus telefonkönyvben könnyen és gyorsan megtalálhatók a Klipet használó ismerősök.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés