Connect with us

Dübörög a Nokia Trends

Kütyük

Dübörög a Nokia Trends

Június 10-én a mobilitást is kiemelő Nokia Trends, zenei, és multimédiás fesztivál veszi át az uralmat a budapesti Műcsarnok felett.

A Nokia Trends magyarok ezreit hozza majd lázba ezen az emlékezetes éjszakán, ahol fellép többek között DJ Tiga, Timo Maas, az Anima Sound System és a Karányi.


˝A Nokia Trends ismert művészeket visz el Európa hagyományos és különleges helyszíneire. Minden Nokia Trends ugyanarra a koncepcióra épül: új zene, új helyek, Magyarországon ez a Műcsarnok lesz˝ – mondta Dér Attila, a Nokia Hungary Kft. marketing igazgatója. ˝A Nokia Trends a korábbi dél-amerikai, és tavalyi berlini sikerek után nálunk is összehozza a fiatalokat, akik együtt élvezhetik kedvenc zenekaraik produkcióit, ugyanakkor különleges élményeket szerezhetnek a mobilitás területéről is˝.

A Nokia Trends-en több zenei stílust képviselő művész lép színpadra, köztük hazánkba látogat Tiga, Timo Maas vagy Roisin Murphy, míg a hazai előadókat az Anima Sound System, Karányi, Varga Zsuzsa és a Stopsonic, valamint a Ch.I.P. képviseli a 110 éves Műcsarnokban.

A Nokia Trends 2004-ben indult Latin-Amerikából, ahol zenerajongók százezrei gyűltek össze a világ minden részéről. A tervek szerint az európai Nokia Trends fesztiválokon zenekedvelő fiatalok százezrei tombolnak majd Franciaországban, Németországban, Görögországban, Magyarországon, Lengyelországban, Nagy-Britanniában és Olaszországban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom