Connect with us

technokrata

T-Mobile: telefonnal is használható dombornyomott hitelkártya

Kütyük

T-Mobile: telefonnal is használható dombornyomott hitelkártya

A T-Mobile és a Budapest Bank (GE Money Bank) együttműködésének köszönhetően a mobiltelefonnal is használható hitelkártya újabb, dombornyomott változatát is igényelhetik a legnagyobb hazai mobilszolgáltató ügyfelei.

A MasterCard Standard típusú T-Mobile Dombornyomott hitelkártyával a magyarországi elfogadóhelyeken túl már külföldön és az interneten is lehet vásárolni.

2006. május 1-től a T-Mobile üzleteiben igényelhető a Budapest Bankkal közös hitelkártyák legújabb generációja. Magyarországon és külföldön a MasterCard elfogadóhelyeken, valamint az interneten egyaránt használható korszerű fizetési eszköz különlegessége, hogy a kártyához rendelt hitelkeret mobiltelefonnal is elérhető. A mobilszolgáltató előfizetői a hitelszámla terhére a Mobil Vásárlás (m-com) szolgáltatással többek között autópálya-matricát, parkolójegyet, lottószelvényt vehetnek, vagy akár biztosítást köthetnek. Emellett a hitelkártyával bármely Domino kártya egyenlege bármikor, bárhonnan feltölthető.

A megoldás lényege, hogy a mobilvásárlásra szolgáló m-com egyenleg a hitelkártyához díjmentesen biztosított dinamikus SIM kártyára telepített alkalmazással a hitelkeretből bármikor bárhol feltölthető.

A T-Mobile Hitelkártya új generációjának előnye, hogy az elektronikus kártyával szemben a dombornyomott kártya birtokosa már külföldön és az interneten is vásárolhat. Az új T-Mobile Dombornyomott Hitelkártyával a világon mintegy 15 millió MasterCard elfogadóhelyen lehet fizetni, illetve világszerte minden MasterCard emblémával ellátott bankautomatában lehet készpénzt felvenni. A hitelbírálat kedvező esetben akár 20 perc alatt megtörténhet. Jóváhagyott kártyaigénylés esetén a különleges SIM kártyát azonnal, a helyszínen biztosítják az ügyfél számára. A T-Mobile Dombornyomott Hitelkártyával a hitelbírálattól függően 1 millió forintos hitelkeret is igényelhető (THM: 40,47 %), a vásárlási tranzakció összege pedig akár 45 napig kamatmentes. A hitelkártya készpénzfelvételre a hitelkeret 60 %-áig használható. A kártyához kapcsolódó banki hátteret a Budapest Bank biztosítja.

A T-Mobile és a Budapest Bank 2005 augusztusától működik együtt a bankkártya piacon. Ekkor bocsátották ki a kizárólag belföldön használható electronic típusú T-Mobile Hitelkártyát, melyből azóta mintegy 5.000 darabot igényeltek. Az electronic kártya egyértelmű sikere alapján döntött a két vállalat a szolgáltatás továbbfejlesztéséről, a belföld mellett külföldön és az interneten is egyaránt használható dombornyomott kártya kibocsátásáról.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp