Connect with us

Hirdetés

technokrata

Reklámtorta a CTnetwork születésnapjára

Kütyük

Reklámtorta a CTnetwork születésnapjára

Az Origo is csatlakozott a több mint 300 hazai portálon egyszerű szöveges reklámokat megjelenítő CTnetwork internetes hirdetési hálózatához. A második születésnapját ünneplő szolgáltatás segítségével így mostantól a magyarországi internet-felhasználók több mint 60 százaléka megszólítható.

Böngészés közben ma több mint háromszáz magyar weboldalon találkozhatunk a CTnetwork által megjelenített, apróhirdetésekhez hasonló szöveges reklámokkal. A kezdetben tizenöt partnerből álló kör az elmúlt két évben hónapról hónapra tucatnyi új weboldallal, portállal bővült. Így a hálózat szöveges hirdetései ma piacvezető közéleti és gazdasági médiumok – többek között az RTL KLUB, a T-Online, a Napi Gazdaság, a Világgazdaság, a Kiskegyed, a Gyöngy és a Blikk – internetes felületein jelennek meg.

A dinamikus bővülésnek köszönhetően a magyarországi internet-felhasználók fele naponta találkozik a rendszerben megjelenő hirdetésekkel, de a most bejelentett partneri megállapodás ezt az arányt várhatóan 60% fölé emeli. „Az Origo csatlakozása szép szelet reklámtortával kedveskedik második születésnapunk alkalmából, mivel a magasabb lefedettség lehetővé teszi azt is, hogy új hirdetőket vonjunk be a hálózatba.” – nyilatkozta az eseménnyel kapcsolatban Kristók Balázs, a CTnetwork vezetője.

Hírnév 15 percen belül

A szakember elmondása szerint mára több ezer megrendelő regisztrálta magát a rendszerbe, akiknek jelentős része aktív befizetővé vált, s így akár 15 perc alatt bármikor új reklámkampányt indíthat el. A hirdetési hálózat sikeréhez hozzájárul az is, hogy a számlázás átkattintás alapú, azaz a megrendelők csak a tényleges érdeklődés után fizetnek.

„A CTnetwork bevételeinek kétharmada a felhasználók negyedétől érkezik be. A legnagyobb hirdetők között gyakoriak az utazási irodák, a nyelviskolák, a DVD forgalmazók vagy éppen az online webáruházzal rendelkező kereskedelmi cégek.” – árulta el Kristók. A szakember szerint ezek az elsősorban kis- és középvállalatok nagyra értékelik, hogy hirdetéseik olyan portálokon jelennek meg, amik egyébként megfizethetetlenek lennének számukra.

A megrendelők számára vonzerőt jelent az is, hogy a CTnetwork rendszerében gyorsan és rugalmasan tudják változtatni hirdetési szövegeiket, vagy indíthatnak be új kampányokat. Ez a hirdetési rendszerhez csábíthatja a nagyobb vállalatokat is, hiszen azokban az esetekben, amikor nincs szükség az imázs kommunikálására, a CTnetwork segítségével igen kedvező áron érhetik el az internetezőket.

„Szolgáltatásunk ismertségének és elismertségének növekedését mutatja, hogy míg az indulás hónapjaiban naponta csupán 250-300 ezer alkalommal jelentek meg hirdetéseink, addig mára ez a szám meghaladja 10 milliót. A csúcsot 2005. decemberében állítottuk be, ekkor napi 15 millió alkalommal jelentek meg a hirdetések, de biztos vagyok benne, hogy az új partnereknek köszönhetően idén ezt a számot könnyedén túlszárnyaljuk majd.” – emelte ki Kristók.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés