Connect with us

Ingyenes mobilozás külföldön! Bye, bye roaming – hello TELE1!

Kütyük

Ingyenes mobilozás külföldön! Bye, bye roaming – hello TELE1!

2006. május 8-tól európai újdonságként Magyarországon is elérhető a brit központon alapuló TELE1 szolgáltatás, amely olcsóbb nemzetközi mobiltelefonálást tesz lehetővé.

A TELE1 SIM kártyával a világ 76 országában a hívások fogadása ingyenes és a kezdeményezett hívás díja 0,29 eurótól percenként.


A TELE1 SIM kártya egy új telefonkártya és egy új telefonszám, de nem kell megválnia régi telefonszámától sem. Ha valaki nem akar még egy mobiltelefont vinni magával az útra a TELE1 SIM kártyájával vagy nem akar másik számot megadni azoknak, akik külföldön is elérhetik, akkor a jelenlegi mobiltelefonjára érkező hívásokat átirányíthatja a TELE1 kártyájára. Az átirányítás költsége általában még mindig olcsóbb, mintha külföldön roamingdíjat fizetne.

A TELE1 a legmodernebb technológiát alkalmazza. A TELE1 nem kötődik mobilszolgáltató társaságokhoz, ezért mindig a legjobb minőségű hálózatot használja a lehető legkedvezőbb tarifákkal. Ezért tudja szolgáltatását ilyen olcsón adni. A szolgáltatás úgynevezett ˝visszahívási rendszerben˝ működik. A híváskezdeményezés szándékát a telefon egy ingyenes rendszerüzenettel jelzi a központnak, amely visszahívja a telefonálót és összekapcsolja a keresett számmal.

A TELE1 igen alacsony költségvetéssel működő vállalat, amely nem tart fenn saját kereskedői hálózatot, nincs költséges szervezete és keveset költ hirdetésekre. A TELE1 számára a legjobb reklám az alacsony ár, a magas minőség és az elégedett felhasználók egyre nagyobb száma. A TELE1 szolgáltatása a low-cost légitársaságokhoz hasonlóan az interneten rendelhető meg, a megrendelt SIM kártyát futárok házhoz viszik.

A TELE1 SIM kártya a megszokott prepaid mobilkártyákkal megegyezően a megvásárlását követő első aktiválásától vagy az utolsó feltöltéstől számított egy éven át elérhetőséget és egyenlegének megfelelő híváslehetőséget ad. A 100 eurós árú TELE1 SIM kártya aktiválásakor az internetes oldalon megrendelt feltöltőkártyák segítségével feltölthető. A TELE1 egyenlegen szereplő teljes összeg felhasználható híváskezdeményezésre vagy SMS küldésre.

A TELE1 hátránya, hogy egy új mobilkártyát és egy új telefonszámot jelent, de a kártya cserélését vagy egy új mobiltelefon használatának kényelmetlenségét bőven kompenzálja a jelentős megtakarítás lehetősége, amellyel egyformán élhetnek az üzleti utazók, a külföldön dolgozók és a turisták is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom