Connect with us

Nokia N80: 2006 legjobb fotós mobilja

Kütyük

Nokia N80: 2006 legjobb fotós mobilja

A Nokia bejelentette, hogy a legnagyobb, fotózással és képkezeléssel foglalkozó, európai sajtószervezet, a Technical Image Press Association (TIPA) 2006-ban a Nokia N80 multimédiás számítógépet választotta a legjobb európai mobil képkezelő készüléknek.

A díj a Nokia N80 iparágvezető szolgáltatáskínálatát ismeri el, amely a jelenleg kapható készülékek között az egyik legnagyobb teljesítményt biztosítja.


A díjhoz fűzött megjegyzésében a TIPA a Nokia N80-at ˝a puszta kameratelefonnál sokkal többet nyújtó készülék˝-nek nevezi. A TIPA Awards 2006 zsűrije az alábbi hivatalos közleményt adta ki: ˝A Nokia N80 egy sor nagyszerű funkcióval felszerelt multimédiás készülék. Három megapixeles kamerát, beépített vakut, hússzoros digitális zoomot, videót, és MP3 lejátszót zár egyetlen stílusos csomagba. A Nokia N80 bekapcsolása után máris fényképezhetünk. A 2 GB-os miniSD kártyával majdnem ezer, akár 2.048×1.536 (JPEG-ben maximum 16,7 millió/24 bites szín) felbontású képet tárolhatunk. A képek kinyomtatása is egyszerű. A fotók érkezhetnek a miniSD kártyáról, de a Nokia N80-at PictBridge-dzsel vagy Bluetooth-szal a nyomtatóhoz is csatlakoztathatjuk. A Wi-Fi funkciónak köszönhetően a képeket bármely kompatibilis televízión vagy személyi számítógépen megnézhetjük, ráadásul meg is szerkeszthetjük a fotókat: szöveggel egészíthetjük ki és speciális effektekkel színesíthetjük a felvételeket˝.

A Nokia Nseries termékekkel az emberek a kinyomtatható minőségű fényképek készítésétől kezdve az e-mailek olvasásán, a zenehallgatáson, és az internet böngészésén át a menet közben történő tévézésig mindent egyetlen készüléken érhetnek el. A multimédiás számítógépek ráadásul pillanatok alatt csatlakoztathatók az Internetre, így a felhasználók a rendelkezésre álló mobil szélessávú kapcsolaton, például WLAN-on vagy 3G-n keresztül kommunikálhatnak és oszthatják meg élményeiket egymással, vehetnek részt internetes közösségekben, és férhetnek hozzá digitális tartalmakhoz.

˝A kompakt és mégis funkciókban gazdag Nokia N80 magasra tette a lécet a mobilkészülékek világában. Örömmel fogadtuk a fogyasztói elektronikai cikkekkel foglalkozó európai magazinoktól érkezett elismerést˝ – mondta Mads Winblad, a Nokia Multimédiás eladásokkal és csatornákkal Európában, a Közel-Keleten, és Afrikában foglalkozó alelnöke. ˝A díj egyúttal a Nokia Nseries multimédiás számítógép-termékcsalád műszaki elsőségének is elismerése. A rendkívül fejlett, konvergáló mobilkészülék-funkciókat tartalmazó Nokia N80 lehetőséget teremt az emberek számára arra, hogy szakmai céljaikat és személyes szenvedélyeiket ugyanolyan nagy energiával élhessék ki˝.

A TIPA az európai fotós és képkezelési magazinok független, nonprofit szervezeteként alakult 1991-ben. 12 országból származó 31 tagjával jelenleg a fotós és képkezelési magazinok legnagyobb európai sajtószervezete. A TIPÁ-ba tartozó magazinok szerkesztői minden évben megválasztják a legjobb európai fotós és képkezelési termékeket. A TIPA díjátadó ünnepségét idén a Photokina 2006 nyitónapján Németorszában, Kölnben rendezik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő