Connect with us

Hirdetés

technokrata

Májusi Nokia 3250 zenemobil akció!

Kütyük

Májusi Nokia 3250 zenemobil akció!

A csavaros zenetelefonokat most ˝induló˝ zenei anyaggal töltik fel a Nokia mintaboltokban.


A Nokia meglepetéssel várja a zenekedvelő mobilozókat. A kezdeményezés lényege, hogy a május 31-ig Nokia 3250-est vásárlókat James Blunt Back to Bedlam című új albumával ajándékozzák meg a Nokia mintaboltokban. A népszerű brit énekes zenéjét a telefonok memóriakártyájára töltik fel, amit aztán kiváló minőségben élvezhetünk a zenehallgatásra optimalizált készülékeken. Bárhol, ahol éppen kedvünk tartja.

A Nokia 3250-est kifejezetten a zene-imádóknak fejlesztették ki, akiknek fontos, hogy készülékük a hagyományos és továbbfejlesztett mobiltelefon funkciókon kívül minden zenei igénynek is megfeleljen. Ennek szolgálatába állították az elcsavarható billentyűzetet, ami a funkciók közötti váltogatást gyerekjátékká teszi. A telefon akár 750 dal tárolására is képes, és fel van szerelve FM rádióval is.

A Nokia 3250 zenelejátszója számos digitális zeneformátumot támogat, többek között az MP3-at, a WMA-t, az M4A-t, és az AAC-t, így a zenék egyszerűen feltölthetők és továbbíthatók. A zenéket emellett menet közben a hálózaton keresztül is letölthetjük, kedvenc dalainkat pedig beállíthatjuk csengőhangként.

A felhasználók a kedvenc CD-iken található dalokat a Nokia Audio Manager szoftverrel digitális zenefájlokká alakíthatják, majd saját zenei gyűjteményük és kedvenc válogatásaik ikonját a számítógépről közvetlenül a telefonra tehetik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés