Connect with us

technokrata

Foci VB már most a Vodafone live!-on

Kütyük

Foci VB már most a Vodafone live!-on

Az idei év legfontosabb sporteseménye a németországi futball világbajnokság. 2006. június 9-től 30 napon keresztül a focié a főszerep: a világ 32 legjobb csapatának összesen 64 mérkőzése következik. A Vodafone live! Foci VB hírek microsite-on az esemény aktuális hírei olvashatók.

A Vodafone ügyfelei folyamatosan frissülő információt kapnak arról, hogy milyen csapat összeállítással érkeznek az országok, melyik csapatnál történt mostanában sérülés, illetve akár arról is, hogy a szakemberek hogyan vélekednek az esélyekről. A friss hírek mellett letölthető játékokkal és háttérképekkel is várja ügyfeleit a Vodafone live! – a résztvevő futball sztárok, csapatok, edzők, mérkőzések képei tölthetők le háttérképnek. A játékok szerelmeseinek igazi csemegét kínálnak a Vodafone live!-on elérhető minőségi focis játékok, mint például a vadonatúj Real Football 2006, a klasszikus FIFA 2006 vagy a VB hivatalos mobiljátéka, a hamarosan elérhető FIFA World Cup.

A foci VB központi oldalának elérési útvonala: Vodafone live! / Újdonság / Kiemelt tartalmak / Foci VB a live!-on

Az igazi rajongók letölthető háttérképek és animációk segítségével öltöztethetik fel mobiltelefonjukat kedvenc csapatuk színeibe. A Vodafone live!-on a foci VB-n részt vevő összes csapattal kapcsolatban találhatók háttérképek és képernyővédők.

A Foci VB-re hangolódáshoz elengedhetetlen az ehhez kapcsolódó csengőhang. A Vodafone live!-ról letölthető a 2006-os németországi futball világbajnokság hivatalos himnuszának választott ˝Love Generation˝ Bob Sinclair-től, valamint számos, korábbi évek futball eseményeihez köthető világsláger. (például Ricky Martin dala, a ˝La Copa Da La Vida˝, és Jennifer Lopeztől a ˝Let´s Get Loud˝). A Vodafone live! focis csengőhang oldalán a slágerek mellett legkülönbözőbb VB himnuszok és indulók között válogathatnak a fociőrültek.

A Vodafone live!-on mindezek mellett hívódallamok is várják a Vodafone ügyfeleket. Mindenki beállíthatja hívói számára kedvenc országának himnuszát hívódallamként, a 1745 telefonszámra küldött kiválasztott SMS-kóddal.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák