Connect with us

Hirdetés

technokrata

Foci VB már most a Vodafone live!-on

Kütyük

Foci VB már most a Vodafone live!-on

Az idei év legfontosabb sporteseménye a németországi futball világbajnokság. 2006. június 9-től 30 napon keresztül a focié a főszerep: a világ 32 legjobb csapatának összesen 64 mérkőzése következik. A Vodafone live! Foci VB hírek microsite-on az esemény aktuális hírei olvashatók.

A Vodafone ügyfelei folyamatosan frissülő információt kapnak arról, hogy milyen csapat összeállítással érkeznek az országok, melyik csapatnál történt mostanában sérülés, illetve akár arról is, hogy a szakemberek hogyan vélekednek az esélyekről. A friss hírek mellett letölthető játékokkal és háttérképekkel is várja ügyfeleit a Vodafone live! – a résztvevő futball sztárok, csapatok, edzők, mérkőzések képei tölthetők le háttérképnek. A játékok szerelmeseinek igazi csemegét kínálnak a Vodafone live!-on elérhető minőségi focis játékok, mint például a vadonatúj Real Football 2006, a klasszikus FIFA 2006 vagy a VB hivatalos mobiljátéka, a hamarosan elérhető FIFA World Cup.

A foci VB központi oldalának elérési útvonala: Vodafone live! / Újdonság / Kiemelt tartalmak / Foci VB a live!-on

Az igazi rajongók letölthető háttérképek és animációk segítségével öltöztethetik fel mobiltelefonjukat kedvenc csapatuk színeibe. A Vodafone live!-on a foci VB-n részt vevő összes csapattal kapcsolatban találhatók háttérképek és képernyővédők.

A Foci VB-re hangolódáshoz elengedhetetlen az ehhez kapcsolódó csengőhang. A Vodafone live!-ról letölthető a 2006-os németországi futball világbajnokság hivatalos himnuszának választott ˝Love Generation˝ Bob Sinclair-től, valamint számos, korábbi évek futball eseményeihez köthető világsláger. (például Ricky Martin dala, a ˝La Copa Da La Vida˝, és Jennifer Lopeztől a ˝Let´s Get Loud˝). A Vodafone live! focis csengőhang oldalán a slágerek mellett legkülönbözőbb VB himnuszok és indulók között válogathatnak a fociőrültek.

A Vodafone live!-on mindezek mellett hívódallamok is várják a Vodafone ügyfeleket. Mindenki beállíthatja hívói számára kedvenc országának himnuszát hívódallamként, a 1745 telefonszámra küldött kiválasztott SMS-kóddal.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés