Connect with us

technokrata

Új ADSL csomag a diákoknak

Kütyük

Új ADSL csomag a diákoknak

Új ADSL terméket vezet be a T-Online Magyarország, amely kifejezetten a diákoknak szól. A nyári hónapokban csak akkor számláz a szolgáltató, ha az adott hónapban az ügyfél használja a szolgáltatást.

A diákoknak nyújtott kedvezménnyel kapcsolatban Simó György, a társaság vezérigazgatója elmondta: “A T-Online fontosnak tartja a diákok támogatását, hiszen ők azok, akik az információs társadalom szélesítésében kulcsfontosságú szerepet játszanak. Magyarországon körülbelül kétmillió diák van, akik elsősorban az iskolákban interneteznek. Nekik szóló kedvezményes ajánlatunk azt biztosítja, hogy ne csak az oktatási intézményekben legyen elérhető számukra a világháló, hanem otthon is hozzáférhessenek az internethez.”

A szolgáltatást a diákok (nagykorú diákok és közvetlen családtagjaik) online rendelhetik meg, a megrendelés során az érvényes diákigazolványuk számát meg kell adniuk. A kedvezményes konstrukcióban a tanulók egy 512 kbit/sec sávszélességű forgalmidíj-mentes / átalánydíjas szolgáltatásra fizethetnek elő. A havidíj – egy éves hűségszerződés esetén – bruttó 5500 forint, további kedvezmény, hogy a nyári hónapokban csak akkor számláz a T-Online, ha az adott hónapban az ügyfél használja a szolgáltatást. A szolgáltatást a Magyar Telekom területen élő tanulók vehetik igénybe.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom