Connect with us

technokrata

Hamis iwiwes levél idegesíti az internetezőket

Kütyük

Hamis iwiwes levél idegesíti az internetezőket

A T-Online hivatalos közleménye.

Tegnap hamis levelek (hoaxok) kezdtek terjedni az Interneten a T-Onine Magyarország nevében az iWiW közösségi oldalról, amelyek a szolgáltatással kapcsolatos valótlanságokat állítanak, és amelyek arra is kérik a címzetteket, hogy minden ismerősüknek küldjék tovább a leveleket. Az egyik levélben Simó György vezérigazgató azért „kéri” a felhasználókat, hogy minden ismerősüknek továbbítsák az üzenetet, hogy a szolgáltató megállapíthassa, hogy a levél küldője aktív iWiW felhasználó-e.

A T-Online sajtóközleményében cáfolja a levélben leírtakat, és egyben arra kéri az internetezőket, hogy a levelet NE továbbítsák ismerőseiknek.

A rémhír azon állítása, amely szerint az utóbbi időben a szolgáltatás sebessége lelassult és sok funkció nem elérhető szintén nem igaz, ahogy az sem, hogy az iWiW-en az üzemeltetők regisztrálnák a felhasználók által egymásnak elküldött leveleket, ezáltal nyomonkövetve az iWiW tagok levelezését.

A T-Online a felhasználókat érintő híreket – ahogy eddig is – a továbbiakban is az iWiW kezdőlapon fogja nyilvánosságra hozni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák