Connect with us

3,5G mobiltelefon offenzívát indít a BenQ és a HTC

Kütyük

3,5G mobiltelefon offenzívát indít a BenQ és a HTC

A tajvani gyártók mindent meg kívánnak tenni annak érdekében, hogy az első HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) kompatibilis mobil készülékek mihamarabb kaphatóak legyenek a piacon.


Konkrét példákat tekintve, a BenQ Mobile bejelentette, hogy várhatóan valamikor idén júliusban kezdi meg a 3,5G képes BenQ-Siemens EF91-nek a T-Mobile-hoz történő leszállítását, a HTC pedig előreláthatólag a harmadik negyedévben dobja piacra a Muse fejlesztési kódnevű (Qtek S300), ugyancsak 3,5G támogatású okostelefont.

A BenQ Mobile eredetileg azt tervezte, hogy az év elején bejelentett BenQ-Siemens EF91-et csak 2006 legvégén hozza forgalomba, a cég vezetősége azonban nemrégiben úgy döntött, hogy fel kell gyorsítani a termék piaci bevezetését, ily módon ugyanis a BenQ Mobile HSDPA fronton komoly helyzeti előnyhöz juthat a Nokiával, a Motorolával és a Sony Ericssonnal szemben.

Jerry Wang, a BenQ Mobile elnöke a napokban azt nyilatkozta, hogy áprilisban megkezdődött a BenQ-Siemens S81 és BenQ-Siemens EF81 típusjelzésű készülékek forgalmazása, igaz eleinte csak kisebb mennyiségben kapható a két készülék.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom