Connect with us

technokrata

3,5G mobiltelefon offenzívát indít a BenQ és a HTC

Kütyük

3,5G mobiltelefon offenzívát indít a BenQ és a HTC

A tajvani gyártók mindent meg kívánnak tenni annak érdekében, hogy az első HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) kompatibilis mobil készülékek mihamarabb kaphatóak legyenek a piacon.


Konkrét példákat tekintve, a BenQ Mobile bejelentette, hogy várhatóan valamikor idén júliusban kezdi meg a 3,5G képes BenQ-Siemens EF91-nek a T-Mobile-hoz történő leszállítását, a HTC pedig előreláthatólag a harmadik negyedévben dobja piacra a Muse fejlesztési kódnevű (Qtek S300), ugyancsak 3,5G támogatású okostelefont.

A BenQ Mobile eredetileg azt tervezte, hogy az év elején bejelentett BenQ-Siemens EF91-et csak 2006 legvégén hozza forgalomba, a cég vezetősége azonban nemrégiben úgy döntött, hogy fel kell gyorsítani a termék piaci bevezetését, ily módon ugyanis a BenQ Mobile HSDPA fronton komoly helyzeti előnyhöz juthat a Nokiával, a Motorolával és a Sony Ericssonnal szemben.

Jerry Wang, a BenQ Mobile elnöke a napokban azt nyilatkozta, hogy áprilisban megkezdődött a BenQ-Siemens S81 és BenQ-Siemens EF81 típusjelzésű készülékek forgalmazása, igaz eleinte csak kisebb mennyiségben kapható a két készülék.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák