Connect with us

technokrata

BenQ-Siemens EL71 a Vodafone-nál

Kütyük

BenQ-Siemens EL71 a Vodafone-nál

A Vodafone a közeljövőben fel fogja venni kínálatába a BenQ-Mobile egyik legfrissebb mobiltelefonját.


A német Vodafone Online Shop-jában a napokban felbukkant a BenQ-Siemens EL71-es csúszkamobil, mely készülék operátornál történő hivatalos debütálására várhatóan még ebben a hónapban sor fog kerülni. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a német Vodafone milyen áron forgalmazza majd az EL71-et, abban pedig egyelőre csak reménykedni tudunk, hogy hamarosan a magyar Vodafone-nál is kapható lesz a készülék.

A 90×46,3×16,5 milliméter méretű BenQ-Siemens EL71 mobiltelefon elsősorban letisztult vonalaival és időtálló eleganciájával ragadja meg a figyelmet. A félautomata, szétcsúsztatható telefon a legújabb divatirányzatoknak megfelelően minőségi anyagokból készült magnézium- és alumíniumborítással.

A készülék nem csak külsejével hódít: nagyméretű (30×40 milliméter), QVGA felbontású (320×240 pixel) színes (18 bites színmélységű) kijelzője napsütésben is jól látható, kamerájával pedig álló- és mozgóképeket is készíthetünk. Az EL71-et a tartozékként kapható IHM-100 zenei adatkábelen keresztül rácsatlakoztathatjuk otthoni zenelejátszónkra, így a telefon a házibulikon is kitűnő zenei szórakoztatóeszköz lehet.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz), 94 gramm tömegű készülékhez tartozó microSD (TransFlash) memóriakártyán számos képet, zenei állományt vagy akár játékprogramot tárolhatunk.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák