Connect with us

Nokia: mobil fotó megosztás – egyszerűen!

Kütyük

Nokia: mobil fotó megosztás – egyszerűen!

A fényképeket mostantól egyszerűen, közvetlenül a mobiltelefonról is megoszthatjuk másokkal.

A Nokia és a Flickr bejelentette, hogy a mobiltelefonnal fotózók számára leegyszerűsítik a felvételek és a hozzájuk írt megjegyzések feltöltését a Flickr oldalra. A tartalmat a felhasználók közvetlenül a Nokia Nseries multimédiás számítógépről tölthetik fel az internetre, és a művelethez nincs szükség további alkalmazások letöltésére vagy telepítésére. A Nokia N93, Nokia N73, és Nokia N72 az első olyan Nokia Nseries készülékek, melyek a Flickr-t támogatják. A Nokia a jövőben további Nokia Nseries készülékeken is biztosítani szeretné a szolgáltatást.

A Flickr olyan internetes fényképmegosztást kínáló közösségi oldal, mellyel könnyedén megmutathatjuk fényképeinket barátainknak, rokonainknak, sőt, akár az egész világnak is. A Flickr-re feltöltött fényképeket többek között elküldhetjük a blogunkra, megszerkeszthetjük, rendszerezhetjük, megjegyzést fűzhetünk hozzájuk, megoszthatjuk másokkal.

A fényképeket teljes nagyságban egyesével, vagy hatos csoportokban közvetlenül a Nokia Nseries készülék kamerájáról vagy galériájából tölthetjük fel a Flickr-re. A szolgáltatással a Nokia Nseries készülékekről érkező fotókhoz megjegyzéseket is fűzhetünk. A Flickr-re való bejelentkezés (www.flickr.com), és a bejelentkezési információk készülékre érkezte után egyszerűen beállíthatjuk az internetes megosztást. Az együttműködés révén elérhető szolgáltatás a kezdeti szakaszban csak egyes kiválasztott piacokon működik, de a két vállalat a későbbiek során több helyen is szeretné azt beindítani.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő