Connect with us

technokrata

Nokia: mobil fotó megosztás – egyszerűen!

Kütyük

Nokia: mobil fotó megosztás – egyszerűen!

A fényképeket mostantól egyszerűen, közvetlenül a mobiltelefonról is megoszthatjuk másokkal.

A Nokia és a Flickr bejelentette, hogy a mobiltelefonnal fotózók számára leegyszerűsítik a felvételek és a hozzájuk írt megjegyzések feltöltését a Flickr oldalra. A tartalmat a felhasználók közvetlenül a Nokia Nseries multimédiás számítógépről tölthetik fel az internetre, és a művelethez nincs szükség további alkalmazások letöltésére vagy telepítésére. A Nokia N93, Nokia N73, és Nokia N72 az első olyan Nokia Nseries készülékek, melyek a Flickr-t támogatják. A Nokia a jövőben további Nokia Nseries készülékeken is biztosítani szeretné a szolgáltatást.

A Flickr olyan internetes fényképmegosztást kínáló közösségi oldal, mellyel könnyedén megmutathatjuk fényképeinket barátainknak, rokonainknak, sőt, akár az egész világnak is. A Flickr-re feltöltött fényképeket többek között elküldhetjük a blogunkra, megszerkeszthetjük, rendszerezhetjük, megjegyzést fűzhetünk hozzájuk, megoszthatjuk másokkal.

A fényképeket teljes nagyságban egyesével, vagy hatos csoportokban közvetlenül a Nokia Nseries készülék kamerájáról vagy galériájából tölthetjük fel a Flickr-re. A szolgáltatással a Nokia Nseries készülékekről érkező fotókhoz megjegyzéseket is fűzhetünk. A Flickr-re való bejelentkezés (www.flickr.com), és a bejelentkezési információk készülékre érkezte után egyszerűen beállíthatjuk az internetes megosztást. Az együttműködés révén elérhető szolgáltatás a kezdeti szakaszban csak egyes kiválasztott piacokon működik, de a két vállalat a későbbiek során több helyen is szeretné azt beindítani.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák