Connect with us

Hirdetés

technokrata

Google Maps kerül a BenQ-Siemens telefonokra

Kütyük

Google Maps kerül a BenQ-Siemens telefonokra

A BenQ Mobile egy érdekes új szolgáltatással vértezi fel a kereskedelmi forgalomban hamarosan debütáló mobiltelefonjait.

A vállalat munkatársai bejelentették, hogy 2006 júniusát követően számos BenQ-Siemens készülékre már gyárilag telepíteni fogják a Google Maps szolgáltatást. A Google Maps segítségével rendkívül könnyen, pillanatok alatt kereshetünk például éttermeket, boltokat, múzeumokat, vagy éppen hotspotokat, illetve megjeleníthetünk különböző nagyfelbontású műhold felvételeket – a mobiltelefonunk kijelzőjén.

Tudni lehet, hogy a BenQ Mobile első körben a harmadik generációs technológiákkal ellátott mobiltelefonjaira telepíti majd a Google Maps szoftvert, így például konkrétan tudni lehet, hogy az alkalmazás szerves részét fogja képezni a BenQ-Siemens EF81-es modellnek.


BenQ-Siemens EF81
A korábban SLV140, illetve Kestrel fejlesztési kódnevet viselt BenQ-Siemens EF81 csukott állapotban 94 milliméter hosszú, 51 milliméter széles és 15,9 milliméter vastag, miközben tömege egész pontosan 110 gramm. A GPRS Class 10 kompatibilis készülék nem csak a jó öreg GSM (900/1800/1900 MHz), hanem a villámgyors adatátvitelt és számos multimédiás szolgáltatást lehetővé tevő UMTS (3G) hálózatokban is használható.

Az olyan nemes anyagokat, mint például magnézium, acél és alumínium felvonultató BenQ-Siemens EF81 belső TFT folyadékkristályos kijelzője 2,2 colos képátlón 240×320 pixelt (QVGA) tudhat magáénak, a 18 bites színmélység pedig több mint 262 ezer színárnyalat megjelenítését teszi lehetővé. A kiegészítő külső TFT LCD 1,3 colos képátlóval bír, 120×160 pixeles (QQVGA) felbontású és ugyancsak 262 ezer színt képes a szemünk elé tárni.

Az ötszörös digitális zoomos beépített digitális fényképezőgép segítségével maximum 2 megapixeles felbontású fotók készíthetők, melyek a 64 MB-os belső memóriában, vagy éppen microSD (TransFlash) memóriakártyákon tárolhatók el. A kamera optikája elforgatható, és természetesen videózni és videótelefonálni is lehet vele.

A BenQ-Siemens EF81 kapcsán említést érdemel még a hatvannégy szólamú polifonia, a fejlett MP3 lejátszó alkalmazás, az elektronikus levelezési kliens, a Bluetooth és USB interfész, valamint a 950 mAh kapacitású akkumulátor.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés