Connect with us

technokrata

Saját fotók az 5 millió forintos Vertu mobilokról

Kütyük

Saját fotók az 5 millió forintos Vertu mobilokról

Íme néhány exkluzív fotó napjaink egyik legdrágább mobiltelefonjáról.

A Vertu Signature egy hagyományos kialakítású, rejtett antennás telefon, mely 122 milliméter hosszú, 42 milliméter széles és 15,5 milliméter vastag (78 köbcentiméter), tömege pedig annak függvényében változik, hogy pontosan miből készült és milyen díszítésű a készülékház. A 18 karátos fehérarany modell 198 grammos, a 18 karátos sárgaarany változat 196 gramm tömegű, az ˝egyszerű˝, rozsdamentes acélból készült kivitelek pedig 173 és 178 gramm közötti tömeggel rendelkeznek.

A háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett Vertu újdonság nagy kapacitású lítium-ion akkumulátora a gyári adatok szerint maximum 9 órás beszélgetési időt, illetve 300 órás készenléti időt biztosít a számunkra.

A Vertu Signature rendkívül fejlett hangfunkciókkal bír, így például említést érdemel a nagy teljesítményű Yamaha hangprocesszor, valamint a 20 milliméteres átmérőjű extra hangszóró. A készülék kapcsán szólnunk kell még az 1.000 férőhelyes telefonkönyvről, a 100 darabos SMS memóriáról, a 220 férőhelyes naptár alkalmazásról, a diktafon funkcióról, valamint a teljes körű SMS/MMS/E-mail kompatibilitásról.

Az árról röviden csak annyit, hogy az olcsóbb modellek 1 millió, a drágábbak pedig 5 millió forint körüli áron vihetők haza. A Vertu telefonok hazánkban a Kempinski Hotelben a Gold & Diamonds Kft.-nél vásárolhatóak meg.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp