Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia N72: 2 megapixeles okostelefon újdonság

Kütyük

Nokia N72: 2 megapixeles okostelefon újdonság

A Nokia bemutatta a Nokia N72-t, a Nokia Nseries termékcsalád elegáns és stílusos új tagját.


A gyöngyház-rózsaszínben vagy fényes feketében kapható, kompakt készülék lelkét a nagy teljesítményű multimédia szolgáltatások alkotják. A Nokia N72 a sokoldalú fényképezés, szórakoztatás, és a személyes hatékonyság előnyét kínálja a stílust és a teljesítményt egyformán nagyra tartó emberek számára. A Nokia N72 multimédiás készülék külön exponáló és zenegombokkal felszerelt, 2 megapixeles kamerával, beépített digitális zenelejátszóval és böngészővel, valamint a vizuális rádiót támogató FM rádióval rendelkezik.

A Nokia N72-t ízlésünknek megfelelő digitális zenékkel igazíthatjuk igényeinkhez, és a beépített digitális zenelejátszóval útközben is hallgathatjuk kedvenc számainkat. A zenegomb lenyomásával azonnal a dalokhoz érkezünk. A CD-kről rögzített zenékből válogatást állíthatunk össze, majd a számokat a Nokia PC Suite programcsomagban megtalálható Nokia Music Managerrel továbbíthatjuk a Nokia N72-re.

Alakítsuk digitális fényképezőgéppé Nokia N72-ünket: ehhez csak az aktív lencsesapkát kell kinyitnunk, és máris komponálhatjuk a fotókat a nagy felbontású, 2,1 colos képátlójú, színes kijelzőn. A 2 megapixeles (1.600×1.200 képpontos) kamera beépített vakut tartalmaz, amellyel még rossz fényviszonyok között is egyszerűen fotózhatunk. A fotókat és a videofelvételeket egy kattintással elérhetjük, majd a galériában tárolt gyűjteményt a beépített fotó-, és videoszerkesztővel ízlésünkhöz igazíthatjuk. Kedvenceinket kinyomtathatjuk, vagy átküldhetjük egy kompatibilis személyi számítógépre, ahonnan akár internetes közösségekben is megmutathatjuk.

A Nokia N72 értékesítési csomagjában a készülékhez illő fülhallgató és csuklópánt található. A Nokia N72 2006 júniusára várható a világ kulcsfontosságú piacaink, köztük a Közel-Keleten, Afrikában, Oroszországban, Kelet-Európában, Kína nagy részén, Indiában, Indonéziában, Thaiföldön, Vietnámban, Malajziában és a Fülöp-szigeteken.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés