Connect with us

Mobil e-mail mindenkinek: BlackBerry a Vodafone-tól

Kütyük

Mobil e-mail mindenkinek: BlackBerry a Vodafone-tól

A Vodafone Magyarország 2006. május 1-én új mobil e-mail szolgáltatást vezetett be, mely biztosítja, hogy az előfizetők a BlackBerry Mobil E-mail szolgáltatással bárhol, bármikor elérjék postafiókjukat.

Az üzleti élet sikerének egyik alapvető feltétele az állandó elérhetőség és a gyors reakció, ám ma már ehhez nem szükséges egész nap az irodai számítógép előtt ülni. A BlackBerry Mobil E-mail tökéletes vezeték nélküli kommunikációs szolgáltatás azoknak, akik sokat tartózkodnak irodán kívül. A Vodafone ideális megoldásának segítségével a felhasználó a már létező postafiókjaiba érkező e-mail üzeneteket azonnal elolvashatja telefonján, illetve akár 10 e-mail postafiók levelezését is figyelemmel követheti.


A szolgáltatás lényege, hogy a push technológiának köszönhetően (automatikusan, a felhasználó aktív közreműködése nélkül) a levelek rögtön továbbításra kerülnek a BlackBerry készülékre. A szolgáltatás használható a POP3 vagy IMAP hozzáférést támogató e-mail postafiókokkal (például: Vodafone Mail, illetve a Nyílt és Internet szolgáltatók által nyújtott postafiókok) és kezeli a Microsoft Exchange 5.5, 2000 és 2003 illetve az IBM Lotus Domino 5.0, 6.0, 6.5 vállalati levelezőrendszereket is.

A Vodafone 2004 nyarán a vállalati ügyfelek számára bevezette a BlackBerry szolgáltatást, mely használatához vállalati szerver szükséges. A most bevezetett Blackberry Mobil E-mail megoldáshoz ez már nem követelmény, így nemcsak a nagyvállalatok, hanem a kis- és középvállalatok, valamint az egyéni előfizetők számára is elérhető.

Az e-mail kézbesítése mellett a BlackBerry Mobil E-mail biztosítja az új e-mail üzenetek elküldését, a beérkező e-mail üzenetek megválaszolását és továbbítását, valamint beérkező e-mailhez csatolt dokumentumok (többek között Microsoft Word, Excel és PowerPoint) és képek megnyitását.

˝Úgy látjuk, egyre nagyobb az igény a vezeték nélküli mobil kommunikációra˝ – mondta Peter Boucher, a Vodafone Magyarország marketing igazgatója. ˝A BlackBerry megváltoztatta a vezeték nélküli piacot a push e-mail technológiának köszönhetően, új és megbízható kommunikációs megoldást nyújtva azoknak a felhasználóknak, akik azonnali hozzáférést kívánnak az e-mailjeikhez. A külföldi tapasztalatok azt mutatják, hogy a BlackBerry Mobil E-mail szolgáltatást használók üzleti előnyre tesznek szert, azáltal, hogy irodán kívül is képesek munkájukat végezni egy BlackBerry segítségével˝ – tette hozzá Boucher.

A kiemelt vállalati ügyfelek számára 2006. május 2-tól érhető el a BlackBerry 7290 típusú készülék, míg a Vodafone bolthálózatában egy hónappal később jelenik meg bruttó 49.980 forintért. A szolgáltatást, BlackBerry Mobil E-mail kezelésére alkalmas készülékkel rendelkező havidíjas előfizetők igényelhetik az Ügyfélszolgálaton. A Vodafone jelenleg 6 készüléket támogat (BlackBerry 7230, 7290, Sony Ericsson P910i, Nokia 9300, 9300i és 9500), a kínálat a következő hónapokban újabb készüléktípusokkal fog bővülni.

A BlackBerry Mobil E-mail 5 MB belföldi adatforgalmig bruttó 2.700 forintos havidíj ellenében vehető igénybe, ami havonta több ezer üzenet küldését és fogadását teszi lehetővé. (A készülék jelenleg 2 éves hűségnyilatkozat aláírásával vásárolható meg.)Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom