Connect with us

Hirdetés

technokrata

Interop Las Vegas 2006 Ismertető

Kütyük

Interop Las Vegas 2006 Ismertető

A tavasz sokak számára a mezők virágba borulását, a madarak és a méhek szüntelen repdesését jelenti. Tim Higgins számára azonban a tavasz egy szokásos vándorutat hoz annak kiderítésére, hogy milyen újdonságokra lehet számítani 2006-ban, a Hálózatok terén. Nézzük hát, hogy mit hoz a jövő!

Azoknak a gyártóknak, akik nem a MIMO és a 802.11n felé kacsingatnak, ki kell találniuk valamit, hogy ők is felkeltsék valamivel az érdeklődést. Ezért az EnGenius Technologies azt állítja, hogy a PowerGear Indoor Bridge annyira jó, hogy “mindenkit elpusztít” piaci szegmensében.
A gyártó, amely leginkább nagy hatótávolságú vezetéknélküli telefonjairól ismert, új rendszeréről azt állítja, hogy “ez a világ legnagyobb hatótávolságú vezetéknélküli telefonja”.

EnGenius ECB-3220
Az ECB-3220 egy 802.11 b/g wireless client bridge és access point, ami 400 mW teljesítménnyel rendelkezik, tehát négyszer erősebb, mint egy tipikus AP. A bridge támogatja a Power over Ethernet megoldást, a WEP és WPA/WPA2 titkosítást, az SNMP-t; antennája pedig lecserélhető.
A méret nem mindig olyan fontos. Ezt bizonyítja az Ortronics/Legrand, aki inkább Wi-Jack Duo termékével azt kívánja hangsúlyozni, hogy ez “a világ legkisebb Dual Band/Dual Radio Wireless AP-je”.
A még nem teljesen szabadalmaztatott kétcsatornás AP egy normál fali dobozban is elfér. A termék szabványos üvegablakkal rendelkezik, s csak 12 mm-t kell a faltól megtartani felszereléskor. # Wi-Jack Duo méretének titka egy “vékony” AP, ami egy központi wireless csatolótól függ.

A termék méretével tarol, hiszen egy háromsávos omni-directional antenna is elfért az üveglap mögé, íg a 2.4- és 5 GHz-es működés egyidejűleg lehetséges, akár 54 Mb/s sebességgel. A Duo támogatja a dedikált air monitor megoldást is, s opcióként egy réz workstation port is rendelhető a vezetékes kapcsolódáshoz. Az ár a bejelentés pillanatában nem volt ismert.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés