Connect with us

technokrata

Három új Nokia okostelefon

Kütyük

Három új Nokia okostelefon

A Nokia egy sor új Nokia Nseries multimédiás számítógépet és szolgáltatást mutatott be.

A Nokia Nseries termékcsaládba tartozó összes készülék többek között kiváló minőségű videó-, és fényképszolgáltatásokat, elsőrangú audio-teljesítményt, nagy sebességű internetelérést kínál.

A Nokia Nseries emblematikus példája a mobilvilág leggyorsabban bővülő termékkategóriájának: a konvergáló készülékeknek. A Nokia várakozásai szerint a konvergáló készülékek piaca 2006-ban 100 millió darabra nő, a Nokia piaci részesedése pedig 50 százalékos lesz.


A Nokia emellett beszámolt a Carl Zeiss-szel és az Adobe-val folytatott további közös munkáról, és a Yahoo! cégek közé tartozó Flickr-rel kötött új együttműködéséről.

A Nokia N93 a spontán videofelvételek mobilkészüléke. A digitális videokamera-, telefónia-, és gazdag internet-szolgáltatások teljes körét biztosító Nokia N93 3,2 megapixeles, Carl Zeiss optikával ellátott kamerát, DVD-hez hasonló minőségű videofelvétel rögzítést, videostabilizációt, és háromszoros optikai zoomot kínál. Az emlékeink a nagy felbontású kijelzőn kelnek életre, de a készüléket a szélesvásznú filmélmény érdekében a televízióra is kapcsolhatjuk.

A Nokia N73 multimédiás számítógép erőteljes fotósszolgáltatásokkal és beépített, háromdimenziós hanghatást keltő, sztereó hangszórókkal. A Nokia Nseries normál szolgáltatáscsomagja mellett a Nokia N73 Carl Zeiss optikával ellátott, 3,2 megapixeles kamerát, és autofókuszt is tartalmaz, valamint támogatja a fényképek feltöltését a Flickr.com fotósközösségbe; vagyis a készülék bármely digitális kamerával felveszi a versenyt.

A gyönyörű gyöngyház-rózsaszín vagy fényes fekete Nokia N72 szolgáltatásainak középpontjában a nagy teljesítményű multimédia áll. A Nokia N72 a sokoldalú fényképezés, szórakoztatás, és a személyes hatékonyság előnyét kínálja a stílust és a teljesítményt egyformán nagyra tartó emberek számára. A Nokia N72 multimédiás számítógép külön exponáló és zenegombokkal felszerelt, 2 megapixeles kamerával, beépített digitális zenelejátszóval és böngészővel, valamint a vizuális rádiót támogató FM rádióval rendelkezik.

A Symbian operációs rendszeren és S60 3rd Edition szoftveren alapuló Nokia N93, a Nokia N73, és a Nokia N72 multimédiás számítógépek várhatóan 2006 júliusában jelennek meg az üzletekben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák